Tilpas søgning
Filtrér søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort

6-værelses lejligheder til leje i Odense C

Du har søgt efter 6-værelses Lejligheder til leje i Odense C. Mere info om 6-værelses lejligheder til leje i Odense C.
Du har søgt efter 6-værelses Lejligheder til leje i Odense C. Mere info om 6-værelses lejligheder til leje i Odense C.

Værd at vide når du søger lejlighed i Odense C

I Odense Centrum opleves en hyggelig stemning, grundet de gamle bindingsværkshuse og små snørklede gader.  Odense har meget at byde på når det kommer til shopping, og kan prale af at have en af de længste gågader med butikker i landet. Desuden er det i dette område at H.C. Andersen er opvokset, og det er den dag i dag stadig muligt at besøge hans hjem.

Odense C er den centrale del af byen, med Kongensgade som den vigtigste gade indenfor shopping. Der er ikke mere end ca. 3 km til vandet, og ikke langt fra skov og natur.

 

Find lejlighed til leje i Odense C på voresstudiebolig.dk

Søger du lejlighed til leje i Odense C, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige lejligheder på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige lejligheder til leje i Odense C . Du kan se de aktuelle lejligheder til leje i Odense C herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du andre typer boliger i Odense C end lejlighed til leje, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye lejligheder til leje i Odense C

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lejeboliger i Odense C. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye lejeboliger i Odense C der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af studieboliger findes der i Odense C?

I Odense C finder du lejeboliger. Du kan vælge mellem lejligheder, værelser eller huse til leje. Klik for at se alle studieboligerne.

Kan jeg søge på studieboliger i Odense C ud fra størrelse og pris?

Ja, det kan du. På vores søgeside for Odense kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en studiebolig i Odense C?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye studieboliger i Odense C.

Hvor meget koster en studiebolig i Odense C?

Prisen på en studiebolig i Odense C afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se priser på konkrete studieboliger i Odense C.