Rapportér

Værelse til leje, Odense C, Skibhusvej 177

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Når du er oprettet kan du blive linket frit videre til boligen
  • 924204
  • Værelse
  • 25 m2
  • 1
  • 3.900 DKK
  • 11.700 DKK
  • 3.900 DKK
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Når du er oprettet kan du blive linket frit videre til boligen

Vi understreger, at boligerne på voresstudiebolig.dk ikke nødvendigvis kan udlejes til studerende. Vores algoritmer finder alle de boliger der potentielt kan udlejes til studerende, men det er og bliver boligudbyderens afgørelse om denne vil udleje til studerende.

Lækket stort værelse med super udsigt udlejes centralt på Skibhusvej.

VIGTIG INFORMATION: PRIVAT UDLEJER. Denne bolig er oprettet af en privat udlejer. Det er derfor vigtigt, at du tjekker udlejeren ekstra grundigt ud før du overfører pengene til denne. Læs mere her.

Ca. 25m2 nymalet stort og lyst med højt til loftet og fantastisk udsigt fra vestvendt stort vinduesparti. Afhøvlet og sæbebehandlet massivt trægulv. Egen udgang til lille altan som også er vestvendt med flot udsigt til Fredens Kirke og Skt. Hans Skole. Adgang til god stor vaskekælder med nye maskiner og elektronisk booking af vasketid og elektronisk betaling og sms ved slut af vask. Stort lyst tørrerum med masser af plads.
Adgang til flere cykelkældre. Dørtelefon. Wifi samt lille TV-pakke inkluderet i huslejen.
Adgang til fælles have med stor plæne og borde/bænke. Busstop lige udenfor døren.
Lejligheden er en 2-værelses som deles med udlejer som er en rolig omgængelig mand, som sjældent er hjemme. Køkken med lille spiseplads, og badeværelse deles med udlejer, og der er masser af skabsplads/fryser-/køleskabsplads i køkkenet og skabsplads i badeværelset, som begge er pæne og nye.

FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Når du er oprettet kan du blive linket frit videre til boligen
Denne bolig ligger i Odense kommune - klik her for mere info.