Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrér søgning
m2
 - 
m2
kr.
Vis på kort

Værelser til leje i Frederiksberg

Du har søgt efter Værelser til leje i Frederiksberg. Herunder finder du alle de aktuelle værelser til leje i Frederiksberg lige nu. Filtrer søgeresultaterne via filteret til venstre.
Længere nede på siden kan du læse meget mere om, hvad du skal være opmærksom på, hvis du søger værelser til leje i Frederiksberg
Du har søgt efter Værelser til leje i Frederiksberg. Herunder finder du alle de aktuelle værelser til leje i Frederiksberg lige nu. Filtrer søgeresultaterne ved at klikke på knappen herover.
Længere nede på siden kan du læse meget mere om, hvad du skal være opmærksom på, hvis du søger værelser til leje i Frederiksberg
Sortér efter

Find ledige værelser i Frederiksberg. Søger du værelse i Frederiksberg, får du et samlet overblik på denne liste. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du andre typer boliger i Frederiksberg end værelser, så brug søgefunktionen i venstre side.Boliger på Frederiksberg er nogle af de mest attraktive i landet. Frederiksberg er kendt for sine livlige gader og byder på mange grønne parker og haver, der indbyder til gåture og udflugter. 


Værd at vide når du søger værelse i Frederiksberg

Frederiksberg ligger tæt ved centrum af København og har et hav af muligheder.

Hvis du ønsker at opleve bylivet, skal du blot tage en gåtur ned af gaderne og sætte dig på en af de mange fine cafeer eller restauranter. Derudover giver busforbindelser og metroen adgang til hurtigt og nemt at komme vidt omkring.

Ved Frederiksberg Metro st. ligger Frederiksberg Centret, hvor du finder mange gode butikker. Tæt på centeret ligger de store gader som Falkoner Allé, Gammel Kongevej og Godthåbsvej, som alle har et utal af caféer og restauranter med forskellige koncepter og mad.

Hvis du ønsker at få pusten fra ”storbyslarmen”, kan du tage en tur ud i Frederiksberg Have og opleve den skønne natur, det stille vand, det rige fugleliv og evt. tage en sejltur i en kano. Mange københavnere vælger at pakke en picnickurv, og sætte sig på en af de mange grønne plæner.
Hvis du ønsker at opleve endnu mere natur, grænser Frederiksberg Zoo op til haven.

Udover ægte københavnerstemning, byder Frederiksberg også på et mere fransk miljø på Værnedamsvej. Værnedamsvej er en lille indkøbsgade, som er fransk inspireret med flere cafeer, vinbarer, specialforretninger, delikatesseforretninger osv. Mange københavnere nyder at gå en tur ned ad denne gade og opleve den mere sofistikerede stemning.

Frederiksberg er en enestående bydel, som du skal tage til for at opleve den klassiske og mere konservative del af København.

 

Find værelse til leje i Frederiksberg på voresstudiebolig.dk

Søger du værelse til leje i Frederiksberg, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige værelser på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige værelser til leje i Frederiksberg . Du kan se de aktuelle værelser til leje i Frederiksberg herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du andre typer boliger i Frederiksberg end værelse til leje, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye værelser til leje i Frederiksberg

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lejeboliger i Frederiksberg. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye lejeboliger i Frederiksberg der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af studieboliger findes der i Frederiksberg?

I Frederiksberg finder du lejeboliger. Du kan vælge mellem lejligheder, værelser eller huse til leje. Klik for at se alle studieboligerne.

Kan jeg søge på studieboliger i Frederiksberg ud fra størrelse og pris?

Ja, det kan du. På vores søgeside for København kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en studiebolig i Frederiksberg?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye studieboliger i Frederiksberg.

Hvor meget koster en studiebolig i Frederiksberg?

Prisen på en studiebolig i Frederiksberg afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se priser på konkrete studieboliger i Frederiksberg.