Denne bolig er oprettet af en bruger

Værelse til leje, Kongens Lyngby, Skovbrynet

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
  • 877854
  • Værelse
  • 16 m2
  • 1
  • 5.500 DKK
  • Ja
  • Rapportér fejl
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Frit indhold. Alle oprettede brugere kan tilgå denne og alle andre boliger i søgemasinen: Enten linkes du over til det website hvor boligen er annonceret, eller også modtager du boligudbyderens kontaktinfo.

Vi understreger, at boligerne på voresstudiebolig.dk ikke nødvendigvis kan udlejes til studerende. Vores algoritmer finder alle de boliger der potentielt kan udlejes til studerende, men det er og bliver boligudbyderens afgørelse om denne vil udleje til studerende.
Ikke angivet
BaseCamp Student
tlf: Ikke angivet
[email protected]

Flotte studieboliger i grønne omgivelser


Vi tilbyder værelser i forskellige størrelser til forskellige behov. Klik på linket til vores hjemmeside for at se alle vores værelser. Alle værelserne er indrettet med designermøbler, private badeværelser og fuldt udstyrede tekøkkener. Men det er ikke det hele. Hvad enten du vil koncentrere dig om studierne, komme i god form eller bare hænge ud, så er du fuldt dækket ind hos os.

Den forbløffende smukke bygning byder på alt, hvad en studerende har brug for – lige fra cool, moderne værelser og loungeområder til state-of-the-art faciliteter, herunder et fitnesscenter, gaming-rum og biograf – ja, selv en løbebane på taget. Vores nye miljøvenlige boliger er placeret i hjertet af en livlig by, kun få minutter væk fra fantastisk natur og Danmarks pulserende hovedstad - klar til at byde nye studerende velkommen allerede nu.

Boligerne er ideelt placeret lige ved siden af Danmarks Tekniske Universitet (DTU),
såvel som to minutters gang fra den nærmeste togstation (Sorgenfri Station),
hvilket betyder at København kun er 20 minutter væk.

Smuk natur, som for eksempel Lyngby Sø, er lige uden for din dør.
Du er altså aldrig lang fra en frisk gåtur – eller endda muligheden for at tage en tur på søen i sejlbåd eller kajak

FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Frit indhold. Alle oprettede brugere kan tilgå denne og alle andre boliger i søgemasinen: Enten linkes du over til det website hvor boligen er annonceret, eller også modtager du boligudbyderens kontaktinfo.
Denne bolig ligger i Lyngby-Taarbæk kommune - klik her for mere info.