Tilpas søgning
Filtrér søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort

Boliger til leje i Vallensbæk

Du har søgt efter boliger til leje i Vallensbæk. Mere info om boliger til leje i Vallensbæk .
Du har søgt efter boliger til leje i Vallensbæk. Mere info om boliger til leje i Vallensbæk .

Værd at vide når du søger studiebolig i Vallensbæk

Vallensbæk er en forstad til København med knap 15.000 indbyggere. Vallensbæk er hovedbyen i Vallensbæk Kommune. Vallensbæk bliver første gang omtalt i Danmarkshistorien i 1184, hvor den gik under navnet ”Wollensbech”, som i 1317 blev ændret til en variation af det nuværende navn, ”Vallensbæck”. I dag er Vallensbæk en meget alsidig by, der dækker over både Vallensbæk Strand mod, hvor der er flere restauranter samt en lystbådehavn, S-togsstation med tilhørende stationscenter samt socialt boligbyggeri. I midten er der en landsby med en kirke, der blev opført i middelalderen, mens der mod Nord er en række ensartede villakvarterer. I alt byder Vallensbæk på både en lang række tilbud som skoler, fritidsinstitutioner, sportsklubber af diverse slags, strandpark, indkøbsfaciliteter og meget mere.

Vallensbæk havde i 2011 14.445 indbyggere. Kommunens samlede areal er på 9,32 km2. Vallensbæk ligger 16 kilometer fra Rådhuspladsen og grænser op imod Brøndby, Glostrup og Ishøj.

 

Find studiebolig i Vallensbæk

Leder du efter en studiebolig i Vallensbæk? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste lejligheder og huse til leje, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes en ny lejebolig i Vallensbæk der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle boliger til leje i Vallensbæk - lejelejligheder, værelser, og huse til leje og til fremleje - på listen herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du bestemte typer lejeboliger i Vallensbæk , eller andre boliger, så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du også søge efter størrelse, husleje og om boligen udlejes tidsbegrænset eller tidsubegrænset, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye lejeboliger i Vallensbæk

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lejeboliger i Vallensbæk. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye lejeboliger i Vallensbæk der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af studieboliger findes der i Vallensbæk?

I Vallensbæk finder du lejeboliger. Du kan vælge mellem lejligheder, værelser eller huse til leje. Klik for at se alle studieboligerne.

Kan jeg søge på studieboliger i Vallensbæk ud fra størrelse og pris?

Ja, det kan du. På vores søgeside for Storkøbenhavn kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en studiebolig i Vallensbæk?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye studieboliger i Vallensbæk.

Hvor meget koster en studiebolig i Vallensbæk?

Prisen på en studiebolig i Vallensbæk afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se priser på konkrete studieboliger i Vallensbæk.