Tilpas søgning
Filtrér søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort

Boliger til leje i Taastrup

Du har søgt efter boliger til leje i Taastrup. Mere info om boliger til leje i Taastrup .
Du har søgt efter boliger til leje i Taastrup. Mere info om boliger til leje i Taastrup .

Værd at vide når du søger studiebolig i Taastrup

Taastrup er en satellitby til København med mere end 30.000 indbyggere. Tidligere var Taastrup og Høje Taastrup to forskellige byer, men i dag er de vokset sammen til at være en by. Taastrup er hovedbyen i Høje Taastrup Kommune, der hører under Region Hovedstaden. Ifølge retskrivningsordbogen er den korrekte stavemåde Tåstrup, men Høje Taastrup Kommune har besluttet at benytte den gamle stavemåde med to a’er, hvilket efterhånden er blevet den mest brugte af de to.

Taastrup Station åbnede i 1847 og Taastrup voksede derefter rundt omkring stationen. Langt størstedelen af Taastrups detailhandel er centreret omkring hovedgaden Taastrup Hovedgade samt i butikscenteret Taastrup Stationscenter. Der er dog andre butikscentre i byen. 

Taastrup havde i 2011 et indbyggertal på 32.406. Høje Taastrup Kommune har et samlet areal på 78,41 km2 og et samlet indbyggertal på 47.881, hvilket gør den til en af de største kommuner i Storkøbenhavn. Taastrup har gode forbindelser til København og resten af Sjælland, både med offentlig transport, og med direkte forbindelse til motorvejsnettet og Roskildevej. Den vigtigste gade i byen er Taastrup Hovedgade, hvor størstedelen af byens detailhandel befinder sig.

 

Find studiebolig i Taastrup

Leder du efter en studiebolig i Taastrup? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste lejligheder og huse til leje, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes en ny lejebolig i Taastrup der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle boliger til leje i Taastrup - lejelejligheder, værelser, og huse til leje og til fremleje - på listen herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du bestemte typer lejeboliger i Taastrup , eller andre boliger, så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du også søge efter størrelse, husleje og om boligen udlejes tidsbegrænset eller tidsubegrænset, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye lejeboliger i Taastrup

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lejeboliger i Taastrup. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye lejeboliger i Taastrup der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af studieboliger findes der i Taastrup?

I Taastrup finder du lejeboliger. Du kan vælge mellem lejligheder, værelser eller huse til leje. Klik for at se alle studieboligerne.

Kan jeg søge på studieboliger i Taastrup ud fra størrelse og pris?

Ja, det kan du. På vores søgeside for Storkøbenhavn kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en studiebolig i Taastrup?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye studieboliger i Taastrup.

Hvor meget koster en studiebolig i Taastrup?

Prisen på en studiebolig i Taastrup afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se priser på konkrete studieboliger i Taastrup.