Tilpas søgning
Filtrér søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort

Boliger til leje i Rødovre

Du har søgt efter boliger til leje i Rødovre. Mere info om boliger til leje i Rødovre .
Du har søgt efter boliger til leje i Rødovre. Mere info om boliger til leje i Rødovre .

Værd at vide når du søger studiebolig i Rødovre

Rødovre er en forstad til København, der ligger i Rødovre Kommune. Udover sognene Henriksholm, Grøndalslund og Islev er Rødovre det samme som Rødovre Kommune. Rødovres historie daterer langt tilbage, men kommunen blev først selvstændig i starten af 1900-tallet. Tidligere blev Rødovre kaldt Øvre Ovre, da byen lå længere oppe ad Harrestrup Å end Hvidovre, der havde navnet Ydre Ovre. I dag er Rødovre et udpræget villakvarter, der dog også har en vis del erhverv grundet sin placering tæt ved Hovedstaden og E47/55-motorvejen. De fleste butikker i byen er placeret på Roskildevej, hvor også byens måske mest kendte bebyggelse, Damhuskroen, er beliggende.

Rødovre havde i 2011 36.254 indbyggere. Rødovres samlede areal er på 12,12 km2. Rødovre ligger 9 kilometer vest for København og afgrænses af Vanløse, Valby, Hvidovre, Brøndbyøster, Glostrup og Herlev.

 

Find studiebolig i Rødovre

Leder du efter en studiebolig i Rødovre? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste lejligheder og huse til leje, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes en ny lejebolig i Rødovre der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle boliger til leje i Rødovre - lejelejligheder, værelser, og huse til leje og til fremleje - på listen herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du bestemte typer lejeboliger i Rødovre , eller andre boliger, så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du også søge efter størrelse, husleje og om boligen udlejes tidsbegrænset eller tidsubegrænset, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye lejeboliger i Rødovre

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lejeboliger i Rødovre. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye lejeboliger i Rødovre der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af studieboliger findes der i Rødovre?

I Rødovre finder du lejeboliger. Du kan vælge mellem lejligheder, værelser eller huse til leje. Klik for at se alle studieboligerne.

Kan jeg søge på studieboliger i Rødovre ud fra størrelse og pris?

Ja, det kan du. På vores søgeside for Storkøbenhavn kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en studiebolig i Rødovre?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye studieboliger i Rødovre.

Hvor meget koster en studiebolig i Rødovre?

Prisen på en studiebolig i Rødovre afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se priser på konkrete studieboliger i Rødovre.