Tilpas søgning
Filtrér søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort

Boliger til leje i Kongens Lyngby

Du har søgt efter boliger til leje i Kongens Lyngby. Mere info om boliger til leje i Kongens Lyngby .
Du har søgt efter boliger til leje i Kongens Lyngby. Mere info om boliger til leje i Kongens Lyngby .

Værd at vide når du søger studiebolig i Kongens Lyngby

Kongen Lyngby er den største by i Lyngby-Taarbæk Kommune og ligger omkring 10 kilometer nord for København. Det er svært at angive, hvornår byen blev opført præcist, men det formodes at have været i Vikingetiden mellem år 800 og år 1050. Det formodes at byen er opstået omkring vadestedet over Mølleåen, der ligger ved Lyngby Kirke, som blev opført i år 1050. Grunden til at byens navn er ”Kongens” Lyngby er på grund af Lyngby Kirke og Sorgenfri Slot, der har fungeret som bolig for flere medlemmer af den royale familie.

I 1863 fik Lyngby direkte togforbindelse til København, hvilket var det første spadestik til den udvikling Lyngby har været igennem i nyere tid, da det gav det velhavende borgerskab mulighed for at have helårsbolig i området. Kongens Lyngby nød blandt andet på grund af Mølleåen godt af industrialiseringen og der blev udstykket mange grunde til bebyggelse i den periode. Kongens Lyngby har et hyggeligt byliv og har stadigvæk et præg af det tidligere landsbysamfund. Der ligger flere uddannelsesinstitutioner i byen, hvoraf Danmark Tekniske Universitet, DTU, er den største.

Kongens Lyngby havde i 2005 et indbyggertal på 11.500. Byen har et areal på omkring 120.000m2. Den vigtigste gade er Lyngby Hovedgade, hvor en stor del af byens butikker ligger.

 

Find studiebolig i Kongens Lyngby

Leder du efter en studiebolig i Kongens Lyngby? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste lejligheder og huse til leje, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes en ny lejebolig i Kongens Lyngby der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle boliger til leje i Kongens Lyngby - lejelejligheder, værelser, og huse til leje og til fremleje - på listen herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du bestemte typer lejeboliger i Kongens Lyngby , eller andre boliger, så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du også søge efter størrelse, husleje og om boligen udlejes tidsbegrænset eller tidsubegrænset, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye lejeboliger i Kongens Lyngby

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lejeboliger i Kongens Lyngby. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye lejeboliger i Kongens Lyngby der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af studieboliger findes der i Kongens Lyngby?

I Kongens Lyngby finder du lejeboliger. Du kan vælge mellem lejligheder, værelser eller huse til leje. Klik for at se alle studieboligerne.

Kan jeg søge på studieboliger i Kongens Lyngby ud fra størrelse og pris?

Ja, det kan du. På vores søgeside for Storkøbenhavn kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en studiebolig i Kongens Lyngby?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye studieboliger i Kongens Lyngby.

Hvor meget koster en studiebolig i Kongens Lyngby?

Prisen på en studiebolig i Kongens Lyngby afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se priser på konkrete studieboliger i Kongens Lyngby.