Tilpas søgning
Filtrér søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort

Boliger til leje i Klampenborg

Du har søgt efter boliger til leje i Klampenborg. Mere info om boliger til leje i Klampenborg .
Du har søgt efter boliger til leje i Klampenborg. Mere info om boliger til leje i Klampenborg .

Værd at vide når du søger studiebolig i Klampenborg

Klampenborg er en forstad til København, der ligger i Gentofte Kommune. Klampenborg ligger ud til Øresund og har dermed en lang kystlinje, hvor Kystvejen løber langs. Klampenborgs befolkningstilvækst skete som mange andre dele af Storkøbenhavn først rigtigt da jernbanen kom til byen i 1864, da det gjorde det muligt for beboere i Hovedstaden at have sommerresidens i Klampenborg. I Klampenborg finder man blandt andet Bellevue Strand, Bellevue Teatret mens Dyrehavsbakken ligger lige op til byen.

Da der ingen klare bygrænser er i Gentofte Kommune, er det svært at skelne indbyggertallene i de forskellige bydele fra hinanden. Klampenborg ligger nord for København ud til Øresund, mellem Taarbæk og Skovshoved.

 

Find studiebolig i Klampenborg

Leder du efter en studiebolig i Klampenborg? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste lejligheder og huse til leje, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes en ny lejebolig i Klampenborg der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle boliger til leje i Klampenborg - lejelejligheder, værelser, og huse til leje og til fremleje - på listen herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du bestemte typer lejeboliger i Klampenborg , eller andre boliger, så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du også søge efter størrelse, husleje og om boligen udlejes tidsbegrænset eller tidsubegrænset, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye lejeboliger i Klampenborg

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lejeboliger i Klampenborg. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye lejeboliger i Klampenborg der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af studieboliger findes der i Klampenborg?

I Klampenborg finder du lejeboliger. Du kan vælge mellem lejligheder, værelser eller huse til leje. Klik for at se alle studieboligerne.

Kan jeg søge på studieboliger i Klampenborg ud fra størrelse og pris?

Ja, det kan du. På vores søgeside for Storkøbenhavn kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en studiebolig i Klampenborg?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye studieboliger i Klampenborg.

Hvor meget koster en studiebolig i Klampenborg?

Prisen på en studiebolig i Klampenborg afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se priser på konkrete studieboliger i Klampenborg.