Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrér søgning
m2
 - 
m2
kr.
Vis på kort

Boliger til leje i Ballerup

Du har søgt efter boliger til leje i Ballerup. Herunder finder du alle de aktuelle boliger til leje i Ballerup lige nu. Filtrer søgeresultaterne via filteret til venstre.
Længere nede på siden kan du læse meget mere om, hvad du skal være opmærksom på, hvis du søger boliger til leje i Ballerup
Du har søgt efter boliger til leje i Ballerup. Herunder finder du alle de aktuelle boliger til leje i Ballerup lige nu. Filtrer søgeresultaterne ved at klikke på knappen herover.
Længere nede på siden kan du læse meget mere om, hvad du skal være opmærksom på, hvis du søger boliger til leje i Ballerup
Sortér efter

Værd at vide når du søger studiebolig i Ballerup

Ballerup er en forstad til København med knap 40.000 indbyggere. Det er ligeledes hovedbyen i Ballerup Kommune, der var en af de få kommuner i Storkøbenhavn der ikke blev påvirket af kommunalreformen i 2007. Ballerup er delt op i flere bydele, og har både store boligområder med flere karréejendomme, områder med socialt boligbyggeri og store industriområder uden for byen.

Frem til 1800-tallet var Ballerup kendetegnet ved at være et landsbysamfund, men derefter begyndte byen at udvikle sig i kraft af sin placering tæt på Hovedstaden. Ballerup voksede sig i den periode fra landbruget til at være en udpræget industri- og serviceby. Efter Ballerup fik en station på Frederikssundbanen i 1879, blev byen hurtigt det trafikale og økonomiske knudepunkt i området. Herefter var befolkningstilvæksten nogenlunde konstant, indtil S-toget til Ballerup blev introduceret i 1949, hvorefter befolkningstilvæksten blev eksplosiv. Ballerups indbyggertal blev således næsten tredoblet fra 1960 til 1970. Siden da har indbyggertallet kun været svagt stigende, og Ballerups udvikling har i stedet været rettet mod at skabe gode rammer for de nuværende beboere samt tiltrække arbejdspladser i byens industrikvarter.   

 

Find studiebolig i Ballerup

Leder du efter en studiebolig i Ballerup? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste lejligheder og huse til leje, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes en ny lejebolig i Ballerup der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle boliger til leje i Ballerup - lejelejligheder, værelser, og huse til leje og til fremleje - på listen herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du bestemte typer lejeboliger i Ballerup , eller andre boliger, så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du også søge efter størrelse, husleje og om boligen udlejes tidsbegrænset eller tidsubegrænset, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye lejeboliger i Ballerup

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lejeboliger i Ballerup. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye lejeboliger i Ballerup der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af studieboliger findes der i Ballerup?

I Ballerup finder du lejeboliger. Du kan vælge mellem lejligheder, værelser eller huse til leje. Klik for at se alle studieboligerne.

Kan jeg søge på studieboliger i Ballerup ud fra størrelse og pris?

Ja, det kan du. På vores søgeside for Storkøbenhavn kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en studiebolig i Ballerup?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye studieboliger i Ballerup.

Hvor meget koster en studiebolig i Ballerup?

Prisen på en studiebolig i Ballerup afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se priser på konkrete studieboliger i Ballerup.