Tilpas søgning
Filtrér søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort

Boliger til leje i Tønder

Du har søgt efter boliger til leje i Tønder. Mere info om boliger til leje i Tønder .
Du har søgt efter boliger til leje i Tønder. Mere info om boliger til leje i Tønder .

Værd at vide når du søger studiebolig i Tønder

Tønder er hovedbyen i Tønder Kommune, der ligger i Sønderjylland op mod den Dansk-tyske grænse. Tønders historie daterer tilbage til 1100-tallet, hvor den gik under navnet Lille Tønder. Tidligere var det en betydelig havneby, men på grund af oversvømmelser var man nødt til at bygge diger i 1600-tallet, der gjorde at den direkte adgang til havet blev lukket. På trods af at Tønder nu til dags er en moderne skole- og handelsby, er bybilledet stadig præget af ældre bygninger fra 16- og 1700-tallet, hvor byen oplevede en stor vækst på grund af knipleindustrien.

Tønder havde i 2011 7.690 indbyggere. Tønder Kommune havde i alt 39.464 indbyggere og dækker et areal på 1278 km2. Tønder ligger mellem Als Fjord og Tønder Bugt. De største veje er Løkken, Kongevej, Grundtvigs Alle og Ringgade.

 

Find studiebolig i Tønder

Leder du efter en studiebolig i Tønder? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste lejligheder og huse til leje, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes en ny lejebolig i Tønder der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle boliger til leje i Tønder - lejelejligheder, værelser, og huse til leje og til fremleje - på listen herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du bestemte typer lejeboliger i Tønder , eller andre boliger, så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du også søge efter størrelse, husleje og om boligen udlejes tidsbegrænset eller tidsubegrænset, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye lejeboliger i Tønder

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lejeboliger i Tønder. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye lejeboliger i Tønder der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af studieboliger findes der i Tønder?

I Tønder finder du lejeboliger. Du kan vælge mellem lejligheder, værelser eller huse til leje. Klik for at se alle studieboligerne.

Kan jeg søge på studieboliger i Tønder ud fra størrelse og pris?

Ja, det kan du. På vores søgeside for Region Sydjylland kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en studiebolig i Tønder?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye studieboliger i Tønder.

Hvor meget koster en studiebolig i Tønder?

Prisen på en studiebolig i Tønder afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se priser på konkrete studieboliger i Tønder.