Tilpas søgning
Filtrér søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort

Boliger til leje i Vordingborg

Du har søgt efter boliger til leje i Vordingborg. Mere info om boliger til leje i Vordingborg .
Du har søgt efter boliger til leje i Vordingborg. Mere info om boliger til leje i Vordingborg .

Værd at vide når du søger studiebolig i Vordingborg

Vordingborg er hovedbyen i Vordingborg Kommune, der ligger på Sydsjælland. Vordingborg opstod omkring Vordingborg Slot, der blev opført i midten af 1100-tallet. Slottet havde funktion som flådebase og var en del af et netværk af borge, der blev brugt som forsvar mod sørøvere. Vordingborg opnåede Købstadsprivilegier i 1415, men borgerne i Kalundborg havde allerede visse handelsrettigheder fra midten af 1200-tallet. Vordingborg var tidligere overfartssted til Falster, indtil Storstrømsbroen blev færdiggjort i 1937. I starten af 1900-tallet var der under 4.000 indbyggere, hvilket steg til over 11.000 i 1950, en vækst der især kan tilskyndes jernbanen samt industrien, der flyttede til Vordingborg. Vordingborg er desuden præget af mange offentlige institutioner, både indenfor uddannelse samt service og administration.

Vordingborg havde i 2011 11.612 mens Vordingborg Kommune sammenlagt havde 46.075 indbyggere og dækker et areal på 621,00 km2. Vordingborg ligger på Sydsjælland ud til Masnedsund og er forbundet til Falster via Storstrømsbroen. Byens centrum følger Algade, der stammer fra middelalderen. Andre vigtige veje er Færgegaardsvej, Nyraadsvej og Brovejen.

 

Find studiebolig i Vordingborg

Leder du efter en studiebolig i Vordingborg? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste lejligheder og huse til leje, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes en ny lejebolig i Vordingborg der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle boliger til leje i Vordingborg - lejelejligheder, værelser, og huse til leje og til fremleje - på listen herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du bestemte typer lejeboliger i Vordingborg , eller andre boliger, så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du også søge efter størrelse, husleje og om boligen udlejes tidsbegrænset eller tidsubegrænset, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye lejeboliger i Vordingborg

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lejeboliger i Vordingborg. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye lejeboliger i Vordingborg der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af studieboliger findes der i Vordingborg?

I Vordingborg finder du lejeboliger. Du kan vælge mellem lejligheder, værelser eller huse til leje. Klik for at se alle studieboligerne.

Kan jeg søge på studieboliger i Vordingborg ud fra størrelse og pris?

Ja, det kan du. På vores søgeside for Region Sjælland kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en studiebolig i Vordingborg?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye studieboliger i Vordingborg.

Hvor meget koster en studiebolig i Vordingborg?

Prisen på en studiebolig i Vordingborg afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se priser på konkrete studieboliger i Vordingborg.