Tilpas søgning
Filtrér søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort

Boliger til leje i Stubbekøbing

Du har søgt efter boliger til leje i Stubbekøbing. Mere info om boliger til leje i Stubbekøbing .
Du har søgt efter boliger til leje i Stubbekøbing. Mere info om boliger til leje i Stubbekøbing .

Værd at vide når du søger studiebolig i Stubbekøbing

Stubbekøbing er en havneby, der ligger på det nordlige Falster. Tidligere var Stubbekøbing hovedbyen i Stubbekøbing Kommune, men efter kommunalreformen i 2007 hører den nu til den sammenlagte Guldborgsund Kommune. Stubbekøbing er Falsters ældste købstad, der allerede modtog sine købstadsprivilegier i 1354. Byens købstadsmiljø er blevet bevaret i en høj grad og byens centrum er primært bebygget med lave borgerhuse. Stubbekøbing har en færgerute, der om sommeren sejler til Bogø og en populær Lystbådehavn.

Stubbekøbing havde i 2011 2.298 indbyggere. Stubbekøbing ligger på det nordlige Falster og har færgeovergang til Bogø i turistsæsonen. Indfaldsvejene til byen er Alslevvej, Orevej og Nykøbingvej.

 

Find studiebolig i Stubbekøbing

Leder du efter en studiebolig i Stubbekøbing? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste lejligheder og huse til leje, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes en ny lejebolig i Stubbekøbing der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle boliger til leje i Stubbekøbing - lejelejligheder, værelser, og huse til leje og til fremleje - på listen herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du bestemte typer lejeboliger i Stubbekøbing , eller andre boliger, så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du også søge efter størrelse, husleje og om boligen udlejes tidsbegrænset eller tidsubegrænset, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye lejeboliger i Stubbekøbing

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lejeboliger i Stubbekøbing. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye lejeboliger i Stubbekøbing der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af studieboliger findes der i Stubbekøbing?

I Stubbekøbing finder du lejeboliger. Du kan vælge mellem lejligheder, værelser eller huse til leje. Klik for at se alle studieboligerne.

Kan jeg søge på studieboliger i Stubbekøbing ud fra størrelse og pris?

Ja, det kan du. På vores søgeside for Region Sjælland kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en studiebolig i Stubbekøbing?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye studieboliger i Stubbekøbing.

Hvor meget koster en studiebolig i Stubbekøbing?

Prisen på en studiebolig i Stubbekøbing afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se priser på konkrete studieboliger i Stubbekøbing.