Tilpas søgning
Filtrér søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort

Boliger til leje i Sakskøbing

Du har søgt efter boliger til leje i Sakskøbing. Mere info om boliger til leje i Sakskøbing .
Du har søgt efter boliger til leje i Sakskøbing. Mere info om boliger til leje i Sakskøbing .
Ingen søgeresultater matchede din søgning. Du kan i stedet oprette en søgning efter , som sendes ud til de relevante udlejere i Sakskøbing. Klik her for at læse mere

Værd at vide når du søger studiebolig i Sakskøbing

Sakskøbing er beliggende i det nordøstlige Lolland og var tidligere hovedbyen i Sakskøbing Kommune. Efter kommunalreformen i 2007 er det dog blevet en del af den sammenlagte Guldborgsund Kommune. Byen fik senest sine købstadsrettigheder i 1270, og var i 1300-tallet møntsted, samtidig med at Christoffer d. 2. boede i byen. Sakskøbings centrum er præget af den gamle købstad, med mange snævre gader og flere købmandsgårde. Omkring centrum er Sakskøbing primært bebygget med parcelhuskvarterer.

Sakskøbing har en række mindre produktionsvirksomheder, der ligger i byens udkandt, blandt andre CD-fabrikanten DanDisc. På grund af sin placering lige ved motorvejen og tæt ved overgangen til Falster er Sakskøbing attraktiv for mange virksomheder, der vil være beliggende på Lolland.

 

Find studiebolig i Sakskøbing

Leder du efter en studiebolig i Sakskøbing? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste lejligheder og huse til leje, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes en ny lejebolig i Sakskøbing der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle boliger til leje i Sakskøbing - lejelejligheder, værelser, og huse til leje og til fremleje - på listen herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du bestemte typer lejeboliger i Sakskøbing , eller andre boliger, så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du også søge efter størrelse, husleje og om boligen udlejes tidsbegrænset eller tidsubegrænset, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye lejeboliger i Sakskøbing

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lejeboliger i Sakskøbing. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye lejeboliger i Sakskøbing der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af studieboliger findes der i Sakskøbing?

I Sakskøbing finder du lejeboliger. Du kan vælge mellem lejligheder, værelser eller huse til leje. Klik for at se alle studieboligerne.

Kan jeg søge på studieboliger i Sakskøbing ud fra størrelse og pris?

Ja, det kan du. På vores søgeside for Region Sjælland kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en studiebolig i Sakskøbing?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye studieboliger i Sakskøbing.

Hvor meget koster en studiebolig i Sakskøbing?

Prisen på en studiebolig i Sakskøbing afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se priser på konkrete studieboliger i Sakskøbing.