Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrér søgning
m2
 - 
m2
kr.
Vis på kort

Boliger til leje i Rødby

Du har søgt efter boliger til leje i følgende byer: Rødby.
Filtrer søgeresultatet via filteret til venstre.
Værd at vide når du søger boliger til leje i Rødby
Du har søgt efter boliger til leje i følgende byer: Rødby.
Filtrer søgeresultatet ved at klikke på knappen herover.
Værd at vide når du søger boliger til leje i Rødby
Sortér efter

Værd at vide når du søger studiebolig i Rødby

Rødby er beliggende på det sydlige Lolland med knap 2.200 indbyggere. Rødby opstod i 1200-tallet ved den tidligere Rødby Fjord, hvor den korteste overgang til Femern over Østersøen fandtes. I middelalderen var Rødby en betydningsfuld havneby, der blev benyttet som handelsplads med Tyskland. En stor del af den gamle middelalderby er bevaret, men Rødby har dog ikke længere direkte adgang til havet, da man i starten af 1900-tallet besluttede at tørlægge Rødby Fjord for at beskytte byen mod oversvømmelser. En ny havn blev dog bygget i løbet af 1900-tallet og i 1963 stod Rødby Havn klar som en færgeovergang, hvorfra linjen Rødby-Puttgarden sejler.

Rødby havde i 2011 2.185 indbyggere og er beliggende i Sydlolland, som en del af Lolland Kommune. De største veje i byen er Møllevej og Østre Alle, mens Sydmotorvejen løber lige ved siden af Rødby.

 

Find studiebolig i Rødby

Leder du efter en studiebolig i Rødby? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste lejligheder og huse til leje, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes en ny lejebolig i Rødby der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle boliger til leje i Rødby - lejelejligheder, værelser, og huse til leje og til fremleje - på listen herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du bestemte typer lejeboliger i Rødby , eller andre boliger, så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du også søge efter størrelse, husleje og om boligen udlejes tidsbegrænset eller tidsubegrænset, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye lejeboliger i Rødby

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lejeboliger i Rødby. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye lejeboliger i Rødby der matcher dine søgekriterier.