Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrér søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort

Boliger til leje i Nykøbing Sj

Du har søgt efter boliger til leje i Nykøbing Sj. Herunder finder du alle de aktuelle boliger til leje i Nykøbing Sj lige nu. Filtrer søgeresultaterne via filteret til venstre.
Længere nede på siden kan du læse meget mere om, hvad du skal være opmærksom på, hvis du søger boliger til leje i Nykøbing Sj
Du har søgt efter boliger til leje i Nykøbing Sj. Herunder finder du alle de aktuelle boliger til leje i Nykøbing Sj lige nu. Filtrer søgeresultaterne ved at klikke på knappen herover.
Længere nede på siden kan du læse meget mere om, hvad du skal være opmærksom på, hvis du søger boliger til leje i Nykøbing Sj
Sortér efter

Værd at vide når du søger studiebolig i Nykøbing Sj

Nykøbing Sjælland er en af Danmarks ældste byer. Det er en lille by, men også et område der trækker rigtig mange turister til om sommeren. I området er der både skov og strand. Det er en del af Odsherred, og ligger helt oppe i det nordvestlige Sjælland.

Der bor ca. 5000 indbyggere i Nykøbing Sjælland. Byen har på den ene side Nyrup bugt og på den anden side Nykøbing Bugt.

 

Find studiebolig i Nykøbing Sj

Leder du efter en studiebolig i Nykøbing Sj? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste lejligheder og huse til leje, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes en ny lejebolig i Nykøbing Sj der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle boliger til leje i Nykøbing Sj - lejelejligheder, værelser, og huse til leje og til fremleje - på listen herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du bestemte typer lejeboliger i Nykøbing Sj , eller andre boliger, så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du også søge efter størrelse, husleje og om boligen udlejes tidsbegrænset eller tidsubegrænset, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye lejeboliger i Nykøbing Sj

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lejeboliger i Nykøbing Sj. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye lejeboliger i Nykøbing Sj der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af studieboliger findes der i Nykøbing Sj?

I Nykøbing Sj finder du lejeboliger. Du kan vælge mellem lejligheder, værelser eller huse til leje. Klik for at se alle studieboligerne.

Kan jeg søge på studieboliger i Nykøbing Sj ud fra størrelse og pris?

Ja, det kan du. På vores søgeside for Region Sjælland kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en studiebolig i Nykøbing Sj?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye studieboliger i Nykøbing Sj.

Hvor meget koster en studiebolig i Nykøbing Sj?

Prisen på en studiebolig i Nykøbing Sj afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se priser på konkrete studieboliger i Nykøbing Sj.