Tilpas søgning
Filtrér søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort

Boliger til leje i Nykøbing F

Du har søgt efter boliger til leje i Nykøbing F. Mere info om boliger til leje i Nykøbing F .
Du har søgt efter boliger til leje i Nykøbing F. Mere info om boliger til leje i Nykøbing F .

Værd at vide når du søger studiebolig i Nykøbing F

Nykøbing Falster er med sine mere end 16.000 indbyggere - mere end 22.000 hvis man medregner satellitbyer – den største by på Falster. Nykøbing Falster ligger på den vestlige del af Falster og har siden 2007 været administrativt centrum i den sammenlagte Guldborgsund Kommune. Nykøbing Falster opstod i 1200-tallet omkring Nykøbing Slot, hvilket var den primære drivkraft for byens vækst igennem middelalderen. Nykøbing havde en periode med nedgang i 1700-tallet, der blev vendt 1800-tallet primært på grund af anlæggelsen af Nykøbing Havn samt industrialiseringen. Før Christian IXs bro blev opført i 1867 var Nykøbing det primære overfartssted mellem Falster og Lolland. Den gamle bykerne er til en vis grad bevaret fra Middelalderen, men Nykøbing Falster er blevet en moderne handels-, erhvervs- og uddannelsesby og er knudepunkt for hele Lolland-Falster.

Nykøbing Falster havde i 2011 16.464 indbyggere og ligger på den vestlige del af Falster. Nykøbing Falster ligger ud til Guldborg Sund og har direkte overgang til Lolland via Christian IXs bro. De største veje i Nykøbing Falster er Brovejen, Østerbrogade, Engboulevarden og Vesterskovvej.

 

Find studiebolig i Nykøbing F

Leder du efter en studiebolig i Nykøbing F? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste lejligheder og huse til leje, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes en ny lejebolig i Nykøbing F der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle boliger til leje i Nykøbing F - lejelejligheder, værelser, og huse til leje og til fremleje - på listen herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du bestemte typer lejeboliger i Nykøbing F , eller andre boliger, så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du også søge efter størrelse, husleje og om boligen udlejes tidsbegrænset eller tidsubegrænset, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye lejeboliger i Nykøbing F

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lejeboliger i Nykøbing F. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye lejeboliger i Nykøbing F der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af studieboliger findes der i Nykøbing F?

I Nykøbing F finder du lejeboliger. Du kan vælge mellem lejligheder, værelser eller huse til leje. Klik for at se alle studieboligerne.

Kan jeg søge på studieboliger i Nykøbing F ud fra størrelse og pris?

Ja, det kan du. På vores søgeside for Region Sjælland kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en studiebolig i Nykøbing F?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye studieboliger i Nykøbing F.

Hvor meget koster en studiebolig i Nykøbing F?

Prisen på en studiebolig i Nykøbing F afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se priser på konkrete studieboliger i Nykøbing F.