Tilpas søgning
Filtrér søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort

Boliger til leje i Næstved

Du har søgt efter boliger til leje i Næstved. Mere info om boliger til leje i Næstved .
Du har søgt efter boliger til leje i Næstved. Mere info om boliger til leje i Næstved .

Her får du overblik over lejeboliger i Næstved. Du kan se stort set alle ledige lejligheder, huse til leje mv i Næstved. Klik på knappen for at læse mere om hver bolig. Med en bolig I Næstved kan du nyde fordel af byens mange flotte skove, der er et vidunderligt pusterum og som bliver flittigt benyttet. 


Værd at vide når du søger studiebolig i Næstved

Næstved har beliggenhed på Sydsjælland og er Sjællands femtestørste by.

Næstved har en helt masse butikker, der kan mætte enhver shoppelysten person.
I Næstved storcenter finder du en helt masse butikker, som du kan løbe dig selv træt i. Bagefter er der rig mulighed for at slå sig ned på en af Næstveds hyggelige caféer eller lækre restauranter.

Næstved byder på en masse spændende aktiviteter både for store og små. Du kan bl.a. besøge det meget eftertragtede sommerland, som ligger lige om hjørnet derfra, nemlig Bonbonland.
Bonbonland er en af Danmarks sjoveste forlystelsesparker, og du vil nyde at tilbringe sommerdagene i denne hyggelige sommerpark.

I Næstved finder du også Arena Næstved. Her kan du deltage i diverse fede events og oplevelsesrige koncerter! Derudover kan du også opleve konferencer og spændende sportsopgør hos Arena Næstved. Så det er helt klart værd at tjekke årets events ud på forhånd, så du ikke går glip af en god mulighed.

Næstved er også rig på en masse smuk natur og er nærmest omgivet af flotte og artsrige skove. Det er utrolig hyggeligt at vandre rundt i de mange grønne områder i Næstved, og suge al den friske luft til sig.
Næstved har meget mere at byde på og er en charmerende by.

 

Find studiebolig i Næstved

Leder du efter en studiebolig i Næstved? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste lejligheder og huse til leje, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes en ny lejebolig i Næstved der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle boliger til leje i Næstved - lejelejligheder, værelser, og huse til leje og til fremleje - på listen herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du bestemte typer lejeboliger i Næstved , eller andre boliger, så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du også søge efter størrelse, husleje og om boligen udlejes tidsbegrænset eller tidsubegrænset, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye lejeboliger i Næstved

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lejeboliger i Næstved. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye lejeboliger i Næstved der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af studieboliger findes der i Næstved?

I Næstved finder du lejeboliger. Du kan vælge mellem lejligheder, værelser eller huse til leje. Klik for at se alle studieboligerne.

Kan jeg søge på studieboliger i Næstved ud fra størrelse og pris?

Ja, det kan du. På vores søgeside for Region Sjælland kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en studiebolig i Næstved?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye studieboliger i Næstved.

Hvor meget koster en studiebolig i Næstved?

Prisen på en studiebolig i Næstved afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se priser på konkrete studieboliger i Næstved.