Tilpas søgning
Filtrér søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort

Boliger til leje i Maribo

Du har søgt efter boliger til leje i Maribo. Mere info om boliger til leje i Maribo .
Du har søgt efter boliger til leje i Maribo. Mere info om boliger til leje i Maribo .

Værd at vide når du søger studiebolig i Maribo

Maribo ligger centralt på Lolland og er et trafikalt knudepunkt for øen. Indtil 2007 var det hovedbyen i Maribo Kommune, men ligger nu i Lolland Kommune. Maribo er en af de få danske købstæder, der ligger midt i landet uden adgang til have eller farvande omkring Danmark. Maribo blev grundlagt i starten af 1400-tallet, samtidig med at Maribo Kloster blev færdigbygget ved landsbyen Skimminge. En del af den gamle købstad i bymidten er bevaret i bymidten, mens udbygningen primært er sket igennem parcelhuskvarterer.

Maribo havde i 2011 2.185 indbyggere og er beliggende i Sydlolland, som en del af Lolland Kommune. De største veje i byen er Møllevej og Østre Alle, mens Sydmotorvejen løber lige ved siden af Maribo.

 

Find studiebolig i Maribo

Leder du efter en studiebolig i Maribo? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste lejligheder og huse til leje, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes en ny lejebolig i Maribo der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle boliger til leje i Maribo - lejelejligheder, værelser, og huse til leje og til fremleje - på listen herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du bestemte typer lejeboliger i Maribo , eller andre boliger, så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du også søge efter størrelse, husleje og om boligen udlejes tidsbegrænset eller tidsubegrænset, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye lejeboliger i Maribo

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lejeboliger i Maribo. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye lejeboliger i Maribo der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af studieboliger findes der i Maribo?

I Maribo finder du lejeboliger. Du kan vælge mellem lejligheder, værelser eller huse til leje. Klik for at se alle studieboligerne.

Kan jeg søge på studieboliger i Maribo ud fra størrelse og pris?

Ja, det kan du. På vores søgeside for Region Sjælland kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en studiebolig i Maribo?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye studieboliger i Maribo.

Hvor meget koster en studiebolig i Maribo?

Prisen på en studiebolig i Maribo afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se priser på konkrete studieboliger i Maribo.