Tilpas søgning
Filtrér søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort

Boliger til leje i Korsør

Du har søgt efter boliger til leje i Korsør. Mere info om boliger til leje i Korsør .
Du har søgt efter boliger til leje i Korsør. Mere info om boliger til leje i Korsør .

Værd at vide når du søger studiebolig i Korsør

Korsør er en lille, hyggelig by der ligger på Vestsjælland helt ud til Storebælt. Det er en by med meget kultur og charme og gamle bindingsværkshuse. Havnen er en central del af byen, og området lokker mange turister til om sommeren. Efter nedlæggelsen af færgeruten over storebælt, er byen begyndt at udvikle sig igen. Byen er attraktiv for turister, men også fastboende pga den smukke natur, skov og vand og de 8km lange strande.

Der bor næsten 15.000 indbyggere i byen. Der er vand på begge sider af byen i form af Storebælt og Korsør Nor. Korsør er en del af Slagelse kommune.

 

Find studiebolig i Korsør

Leder du efter en studiebolig i Korsør? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste lejligheder og huse til leje, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes en ny lejebolig i Korsør der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle boliger til leje i Korsør - lejelejligheder, værelser, og huse til leje og til fremleje - på listen herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du bestemte typer lejeboliger i Korsør , eller andre boliger, så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du også søge efter størrelse, husleje og om boligen udlejes tidsbegrænset eller tidsubegrænset, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye lejeboliger i Korsør

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lejeboliger i Korsør. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye lejeboliger i Korsør der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af studieboliger findes der i Korsør?

I Korsør finder du lejeboliger. Du kan vælge mellem lejligheder, værelser eller huse til leje. Klik for at se alle studieboligerne.

Kan jeg søge på studieboliger i Korsør ud fra størrelse og pris?

Ja, det kan du. På vores søgeside for Region Sjælland kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en studiebolig i Korsør?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye studieboliger i Korsør.

Hvor meget koster en studiebolig i Korsør?

Prisen på en studiebolig i Korsør afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se priser på konkrete studieboliger i Korsør.