Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrér søgning
m2
 - 
m2
kr.
Vis på kort

Boliger til leje i Kalundborg

Du har søgt efter boliger til leje i Kalundborg. Herunder finder du alle de aktuelle boliger til leje i Kalundborg lige nu. Filtrer søgeresultaterne via filteret til venstre.
Længere nede på siden kan du læse meget mere om, hvad du skal være opmærksom på, hvis du søger boliger til leje i Kalundborg
Du har søgt efter boliger til leje i Kalundborg. Herunder finder du alle de aktuelle boliger til leje i Kalundborg lige nu. Filtrer søgeresultaterne ved at klikke på knappen herover.
Længere nede på siden kan du læse meget mere om, hvad du skal være opmærksom på, hvis du søger boliger til leje i Kalundborg
Sortér efter

Værd at vide når du søger studiebolig i Kalundborg

Kalundborg er hovedbyen i Kalundborg Kommune, beliggende ved Kalundborg Fjord i det nordvestlige Sjælland. Fra Kalundborg er der flere daglige færgeovergange til både Samsø og Aarhus. Byens vartegn er Danmarks eneste femtårnede kirke, Vor Frue Kirke, der blev bygget i begyndelsen af 1200-tallet. Kalundborg menes at være grundlagt omkring slutningen af 1100-tallet, ved den nederste del af Kalundborg Fjord. Indtil midten af 1800-tallet var byens primære drivkraft håndværk, handel, færgefart til Aarhus samt udskibning af korn til Norge. Herefter oplevede Kalundborg dog en stor vækst på grund af industrialiseringen især efter at jernbanen kom til byen. I midten af 1900-tallet gik væksten lidt langsommere, men der kom dog igen fart i udviklingen da der i 1959 blev opført et kraftværk i Kalundborg. I dag er det en vigtig handels-, service-, industri- og uddannelsesby for hele oplandet på Nordvestsjælland.

Kalundborg havde i 2011 16.434 indbyggere og ligger ved Kalundborg Fjord i Nordvestsjælland. Kalundborg kommune havde i 2011 sammenlagt 49.050 indbyggere og dækker et areal på 604,00 km2. De største veje er Esbern Snaresvej, Lerchenfeldvej og Nørre Alle.

 

Find studiebolig i Kalundborg

Leder du efter en studiebolig i Kalundborg? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste lejligheder og huse til leje, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes en ny lejebolig i Kalundborg der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle boliger til leje i Kalundborg - lejelejligheder, værelser, og huse til leje og til fremleje - på listen herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du bestemte typer lejeboliger i Kalundborg , eller andre boliger, så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du også søge efter størrelse, husleje og om boligen udlejes tidsbegrænset eller tidsubegrænset, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye lejeboliger i Kalundborg

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lejeboliger i Kalundborg. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye lejeboliger i Kalundborg der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af studieboliger findes der i Kalundborg?

I Kalundborg finder du lejeboliger. Du kan vælge mellem lejligheder, værelser eller huse til leje. Klik for at se alle studieboligerne.

Kan jeg søge på studieboliger i Kalundborg ud fra størrelse og pris?

Ja, det kan du. På vores søgeside for Region Sjælland kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en studiebolig i Kalundborg?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye studieboliger i Kalundborg.

Hvor meget koster en studiebolig i Kalundborg?

Prisen på en studiebolig i Kalundborg afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se priser på konkrete studieboliger i Kalundborg.