Tilpas søgning
Filtrér søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort

Boliger til leje i Holbæk

Du har søgt efter boliger til leje i Holbæk. Mere info om boliger til leje i Holbæk .
Du har søgt efter boliger til leje i Holbæk. Mere info om boliger til leje i Holbæk .

Værd at vide når du søger studiebolig i Holbæk

Holbæk er en fjordby der ligger ca. 60 km. Vest for København. Holbæk er den største by i Nordvestsjællan, og det er en hyggelig by, med mange seværdigheder, kulturelle initiativer og en voksende erhvervsliv. Der er mange museer i byen, men det er også en by der har mange tilbud når det kommer til uddannelse og derved attraktivt for børnefamilier. I selve midtbyen findes der både hyggelige cafeer og specialbutikker.

Der bor ca. 27.000 indbyggere i Holbæk. Der er nemt adgang fra Holbæk til diverse danske motorveje, og både Kalundborgvej, Munkholmvej og Roskildevej fører til byen. Desuden ligger byen helt ud til vandet ved Holbæk Fjord.

 

Find studiebolig i Holbæk

Leder du efter en studiebolig i Holbæk? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste lejligheder og huse til leje, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes en ny lejebolig i Holbæk der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle boliger til leje i Holbæk - lejelejligheder, værelser, og huse til leje og til fremleje - på listen herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du bestemte typer lejeboliger i Holbæk , eller andre boliger, så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du også søge efter størrelse, husleje og om boligen udlejes tidsbegrænset eller tidsubegrænset, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye lejeboliger i Holbæk

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lejeboliger i Holbæk. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye lejeboliger i Holbæk der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af studieboliger findes der i Holbæk?

I Holbæk finder du lejeboliger. Du kan vælge mellem lejligheder, værelser eller huse til leje. Klik for at se alle studieboligerne.

Kan jeg søge på studieboliger i Holbæk ud fra størrelse og pris?

Ja, det kan du. På vores søgeside for Region Sjælland kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en studiebolig i Holbæk?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye studieboliger i Holbæk.

Hvor meget koster en studiebolig i Holbæk?

Prisen på en studiebolig i Holbæk afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se priser på konkrete studieboliger i Holbæk.