Tilpas søgning
Filtrér søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort

Boliger til leje i Ringkøbing

Du har søgt efter boliger til leje i Ringkøbing. Mere info om boliger til leje i Ringkøbing .
Du har søgt efter boliger til leje i Ringkøbing. Mere info om boliger til leje i Ringkøbing .

Værd at vide når du søger studiebolig i Ringkøbing

Ringkøbing er en by i Ringkøbing-Skjern Kommune, der ligger ved Ringkøbing Fjord i Vestjylland. Ringkøbings historie er præget af at være en landbrugs- og fiskeriby, og byen fik sine købstadsrettigheder i 1443. Byen var en af de få havnebyer mod Vesterhavet, men på grund af krigene i 1600-tallet samt forringede forhold for havnen, der skyldtes at Holmsland Klit sandede til, mistede byen en stor del af sin indtægt i den periode. En stor del af byen fra middelalderen er blevet bevaret, og selve bystrukturen er den samme som i Middelalderen med fire gader vinkelret på kysten. I dag er Ringkøbing en oplandsby med både uddannelses- og handelsmæssig betydning.

Ringkøbing havde i 2011 9.742, mens Ringkøbing-Skjern har sammenlagt 58.181 indbyggere og et areal på 1488,86 km2, hvilket gør den til Danmarks største. Ringkøbing ligger ved Holmsland Klit direkte ud til Vesterhavet. De vigtigste gader i byens centrum er Holstebrovej, Nordre Ringvej og Søndre Ringvej.

 

Find studiebolig i Ringkøbing

Leder du efter en studiebolig i Ringkøbing? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste lejligheder og huse til leje, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes en ny lejebolig i Ringkøbing der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle boliger til leje i Ringkøbing - lejelejligheder, værelser, og huse til leje og til fremleje - på listen herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du bestemte typer lejeboliger i Ringkøbing , eller andre boliger, så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du også søge efter størrelse, husleje og om boligen udlejes tidsbegrænset eller tidsubegrænset, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye lejeboliger i Ringkøbing

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lejeboliger i Ringkøbing. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye lejeboliger i Ringkøbing der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af studieboliger findes der i Ringkøbing?

I Ringkøbing finder du lejeboliger. Du kan vælge mellem lejligheder, værelser eller huse til leje. Klik for at se alle studieboligerne.

Kan jeg søge på studieboliger i Ringkøbing ud fra størrelse og pris?

Ja, det kan du. På vores søgeside for Region Midtjylland kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en studiebolig i Ringkøbing?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye studieboliger i Ringkøbing.

Hvor meget koster en studiebolig i Ringkøbing?

Prisen på en studiebolig i Ringkøbing afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se priser på konkrete studieboliger i Ringkøbing.