Opgradering: Pris og faktura

Du kan bruge Voresstudiebolig.dk som gratisbruger eller vælge at opgradere til FordelsBruger. Den aktuelle pris for opgradering ser du under ”Køb adgang” når du er logget ind. Hvis du vælger opgraderer til FordelsBruger, får du tilsendt en mail med link til faktura og vilkår i forbindelse med købet.

Hvor finder jeg en samlet oversigt over mine fakturaer?

Du logger ind og trykker på ”Fakturaer mv.” i menuen 'Din profil'. Her har vi samlet alle dine fakturaer, så du let kan få et samlet overblik. Ønsker du at hente en faktura ned på din computer, skal du trykke på ”link til faktura”. Højreklik med musen og tryk ”gem som”.

Gratis brug af Voresstudiebolig.dk

Det er helt gratis at oprette en brugerprofil hos os. Som boligsøger er det gratis at oprette en søgeagent på vores portal, der giver besked lige så snart der kommer en ny lejebolig på markedet. Derudover kan du kontakte alle de udlejere, som har frikøbt deres annoncer. Du behøver heller ikke opgradere til FordelsBruger for at oprette en søgeannonce så udlejere kan se, hvad du er på udkik efter - og de kan så kontakte dig, hvis de har noget, der matcher det du søger. Dette er også helt gratis.

Som udlejer kan du gratis annoncere din ledige bolig. Bemærk at annoncen skal overholde vores retningslinjer, herunder må du kun annoncere en bolig du har råderet over og ret til at udleje, og boligen må kun annonceres som ledig i en periode hvor den rent faktisk er ledig.

Hvis du vil kontakte en udlejer eller boligsøger, der ikke har frikøbt sin annonce, kan du opgradere til FordelsBruger for at få en række fordele.

Priser for opgradering på Voresstudiebolig.dk

Du kan altid se de aktuelle priser for opgradering til FordelsBruger på siden ”Køb adgang” når du er logget ind. Herudover kan du se pris for FordelsBrugeradgang som hhv boligsøger og boligudlejer når du opretter en annonce og får valget om at opgradere.
Du er altid velkommen til at skrive til os på
[email protected] hvis du ønsker yderligere informationer om opgraderings-priser på Voresstudiebolig.dk.
Vælger du at bruge Voresstudiebolig.dk som gratisbruger, er prisen 0 kr.

Hvilke fordele får man som FordelsBruger Voresstudiebolig.dk?

En FordelsBruger har en række ekstra fordele på Voresstudiebolig.dk

  • Som FordelsBruger får du besked om lejeboligerne før andre
  • Som FordelsBruger får du adgang til alle boligerne på Voresstudiebolig.dk
  • Er du boligsøger, får du som FordelsBruger en fremhævet boligsøger annonce mv. 
  • Er du udlejer, får du som FordelsBruger direkte adgang til Danmarks største lejerkartotek mv.

Hvordan bliver man FordelsBruger Voresstudiebolig.dk?

Du har mulighed for at opgradere til et FordelsBruger ved at klikke på menuen ”Køb adgang” når du er logget ind på din brugerprofil.

 

Yderligere info om pris og faktura

Du kan altid skrive til [email protected] hvis du ønsker at få tilsendt en kopi af din faktura eller at få yderligere information om opgradering til FordelsBruger.
Brug af Voresstudiebolig.dk, opgradering til FordelsBruger samt fakturaer fra Voresstudiebolig.dk er underlagt Voresstudiebolig.dk's generelle vilkår, se http://www.voresstudiebolig.dk/vilkaar.aspx