Tilpas søgning
Filtrér søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort

Boliger til leje i Odense NV

Du har søgt efter boliger til leje i Odense NV. Mere info om boliger til leje i Odense NV .
Du har søgt efter boliger til leje i Odense NV. Mere info om boliger til leje i Odense NV .

Værd at vide når du søger studiebolig i Odense NV

Området grænser op til centrum og beliggende mellem Odense V og Odense N. Mindre bydele er Korup, Tarup og Pårup. Tarup ligger ca 7 km fra centrum og huser det 2. største shoppingcenter i Odense. Korup området ligger en anelse længere ude, men tilbyder alt til børnefamilier i form af indkøbsmuligheder, fritidsaktiviteter og levende foreiningsliv

 

Find studiebolig i Odense NV

Leder du efter en studiebolig i Odense NV? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste lejligheder og huse til leje, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes en ny lejebolig i Odense NV der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle boliger til leje i Odense NV - lejelejligheder, værelser, og huse til leje og til fremleje - på listen herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du bestemte typer lejeboliger i Odense NV , eller andre boliger, så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du også søge efter størrelse, husleje og om boligen udlejes tidsbegrænset eller tidsubegrænset, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye lejeboliger i Odense NV

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lejeboliger i Odense NV. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye lejeboliger i Odense NV der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af studieboliger findes der i Odense NV?

I Odense NV finder du lejeboliger. Du kan vælge mellem lejligheder, værelser eller huse til leje. Klik for at se alle studieboligerne.

Kan jeg søge på studieboliger i Odense NV ud fra størrelse og pris?

Ja, det kan du. På vores søgeside for Odense kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en studiebolig i Odense NV?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye studieboliger i Odense NV.

Hvor meget koster en studiebolig i Odense NV?

Prisen på en studiebolig i Odense NV afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se priser på konkrete studieboliger i Odense NV.