Tilpas søgning
Filtrér søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort

Boliger til leje i Odense NØ

Du har søgt efter boliger til leje i Odense NØ. Mere info om boliger til leje i Odense NØ .
Du har søgt efter boliger til leje i Odense NØ. Mere info om boliger til leje i Odense NØ .

Værd at vide når du søger studiebolig i Odense NØ

Odense NØ, ligger som navnet antyder Nordvest for Odense centrum. Det er områder som Seden, Bullerup og Volssmose der ligger her. Der er en del almene boligbyggerier, men samtidig er det et område der ligger tæt skov og strand. Bydelen er kendt for at have mange forskellige nationaliteter og der er et aktivt miljø i form af egne medier, aviser osv. Området har tidligere været delt op, men i takt med at Odense er vokset er de Seden og Bullerup blevet betragtet som en den af Odense.

Området ligger ikke langt fra centrum, med kun 3 km fra Vollsmose. Der bor ca 16000 indbyggere i Odense NØ bydelen.

 

Find studiebolig i Odense NØ

Leder du efter en studiebolig i Odense NØ? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste lejligheder og huse til leje, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes en ny lejebolig i Odense NØ der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle boliger til leje i Odense NØ - lejelejligheder, værelser, og huse til leje og til fremleje - på listen herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du bestemte typer lejeboliger i Odense NØ , eller andre boliger, så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du også søge efter størrelse, husleje og om boligen udlejes tidsbegrænset eller tidsubegrænset, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye lejeboliger i Odense NØ

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lejeboliger i Odense NØ. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye lejeboliger i Odense NØ der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af studieboliger findes der i Odense NØ?

I Odense NØ finder du lejeboliger. Du kan vælge mellem lejligheder, værelser eller huse til leje. Klik for at se alle studieboligerne.

Kan jeg søge på studieboliger i Odense NØ ud fra størrelse og pris?

Ja, det kan du. På vores søgeside for Odense kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en studiebolig i Odense NØ?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye studieboliger i Odense NØ.

Hvor meget koster en studiebolig i Odense NØ?

Prisen på en studiebolig i Odense NØ afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se priser på konkrete studieboliger i Odense NØ.