Tilpas søgning
Filtrér søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort

Boliger til leje i Helsingør

Du har søgt efter boliger til leje i Helsingør. Mere info om boliger til leje i Helsingør .
Du har søgt efter boliger til leje i Helsingør. Mere info om boliger til leje i Helsingør .

Her får du overblik over lejeboliger i Helsingør. Du kan se stort set alle ledige lejligheder til leje, huse til leje mv i Helsingør. Klik på knappen for at læse mere om hver bolig. Med en bolig i Helsingør har du bopæl i en hyggelig og idyllisk by tæt på vandet med udkig til sverige. Byen byder på masser af historie blandt andet Kronborg Slot samt et bredt væld af kulturelle tilbud. 


Værd at vide når du søger studiebolig i Helsingør

Helsingør er en ganske vidunderlig by. Der er mange små gågader med forskellige butikker. Når du går op og ned af gaderne, kan du virkelig mærke byens charme på grund af de gamle byggerier.
I de mange gader er det også muligt at finde lækre caféer såvel som delikate restauranter.

Historiemæssigt er Helsingør også en spændende by, der dagligt tiltrækker massere af turister.
En af de helt store seværdigheder i Helsingør er naturligvis Kronborg Slot. Dette slot blev bygget i 1574-85 og er et utrolig smukt syn! Kronborg Slot er verdenskendt på grund af Shakespeares fortælling om Hamlet og ikke desto mindre på grund af Holger Danske, der sover i kasematterne. Kronborg slot i Helsingør er så betydningsfuldt, at det er kommet på UNESCOS’s liste over verdensarv.

I Helsingør havn kan du nyde en solskinsfuld gåtur med udsigt udover det smukke vand. Kulturhavn Kronborg er også placeret ude ved vandet, og her kan du opleve diverse koncerter samt friluftsteater.

I Helsingør er der også mulighed for at nyde en dejlig aften til søs. Du kan sidde oppe på soldækket og nyde udsigten udover Kronborg og al den smukke natur, som kan ses på sejlturen.

 

Find studiebolig i Helsingør

Leder du efter en studiebolig i Helsingør? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste lejligheder og huse til leje, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes en ny lejebolig i Helsingør der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle boliger til leje i Helsingør - lejelejligheder, værelser, og huse til leje og til fremleje - på listen herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du bestemte typer lejeboliger i Helsingør , eller andre boliger, så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du også søge efter størrelse, husleje og om boligen udlejes tidsbegrænset eller tidsubegrænset, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye lejeboliger i Helsingør

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lejeboliger i Helsingør. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye lejeboliger i Helsingør der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af studieboliger findes der i Helsingør?

I Helsingør finder du lejeboliger. Du kan vælge mellem lejligheder, værelser eller huse til leje. Klik for at se alle studieboligerne.

Kan jeg søge på studieboliger i Helsingør ud fra størrelse og pris?

Ja, det kan du. På vores søgeside for Nordsjælland kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en studiebolig i Helsingør?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye studieboliger i Helsingør.

Hvor meget koster en studiebolig i Helsingør?

Prisen på en studiebolig i Helsingør afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se priser på konkrete studieboliger i Helsingør.