Rapportér

Lejlighed til leje, Kongens Lyngby, Klik her for at se vejnavnKollegiebakken

Få mere info
Du skal være FordelsBruger før knappen virker. Voresstudiebolig.dk er en søgemaskine… Læs mere...
Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 860391
  • Lejlighed
  • 40 m2
  • 1
  • 4.826 DKK
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Du skal være FordelsBruger før knappen virker. Voresstudiebolig.dk er en søgemaskine… Læs mere...
Vi understreger, at boligerne på voresstudiebolig.dk ikke nødvendigvis kan udlejes til studerende. Vores algoritmer finder alle de boliger der potentielt kan udlejes til studerende, men det er og bliver boligudbyderens afgørelse om denne vil udleje til studerende.

1 vær. andelslejlighed på DTU Lyngby Campus

Salg af rummelig, velholdt 1-værelses andelslejlighed for 335.532 kr..

Stuen er med lyst parketgulv, god plads til både opholds-, sove- og arbejdsmøbler og med direkte udgang til en overdækket vestvendt altan på ca. 6 kvm.

Lejligheden indeholder også et stort køkken med spiseplads, badeværelse med bruser og vaskemaskine samt et depotrum/walk-in closet med hylder. På badeværelset og i køkkenet/entréen er der lyst klinkegulv med gulvvarme.

Lejligheden er beliggende i det sydøstlige hjørne af DTU Lyngby campus - i kort afstand fra Netto (450 meter), supermarkeder, grønne områder, dyrehaven, Bakken og offentlig transport.

Foreningen er velfungerende og med en god økonomi.

For alle beboerne er der opført fælleshus, med opvaskemaskine, ovn og andre attraktive fællesfaciliteter for kollegiets beboere. Endvidere er der ved fælleshuset en stor terrasse med grill. Kollegiet har desuden egen parkeringsplads og overdækket cykelparkering.

Lejligheden kan købes som forældrekøb og derefter lejes ud til studerende børn. Dette giver mulighed for at få boligstøtte som tilskud til betaling af den månedlige husleje.

Læs mere om boligen og andelskollegiet her: https://andelskollegiet.dk/

Ifølge foreningens vedtægter skal beboeren være studerende ved DTU, subsidiært ved en anden af Videnskabsministeriet eller Undervisningsministeriet anerkendt lang videregående uddannelse eller mellemlang videregående uddannelse, jfr. lov nr. 481 af 31. maj 2000. Derudover kan tillige optages medlemmer som er Ph.d. studerende.
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Du skal være FordelsBruger før knappen virker. Voresstudiebolig.dk er en søgemaskine… Læs mere...

Denne bolig ligger i Lyngby-Taarbæk kommune - klik her for mere info.
Se ledige jobs i Kongens Lyngby