Rapportér

Lejlighed til leje, Kongens Lyngby, Klik her for at se vejnavnKollegiebakken

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 820411
  • Lejlighed
  • 56 m2
  • 1
  • 1.4.2020
  • 6.584 Kroner
  • 255.614 Kroner
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Du skal være FordelsBruger før knappen virker. Voresstudiebolig.dk er en søgemaskine… Læs mere...
Vi understreger, at boligerne på voresstudiebolig.dk ikke nødvendigvis kan udlejes til studerende. Vores algoritmer finder alle de boliger der potentielt kan udlejes til studerende, men det er og bliver boligudbyderens afgørelse om denne vil udleje til studerende.

Moderne andelskollegiebolig ved DTU i Lyngby

Stor velholdt et-værelses andelslejlighed med eget stort køkken og badeværelse samt walk-in closet og stor lys stue med direkte udgang til sydvendt terrasse på 12 kvm. Lejligheden har en unik beliggenhed på DTU campus og er forbeholdt studerende, men der er mulighed for forældrekøb og boligstøtte. Der må gerne bo op til 2 personer i lejligheden.

Der er kun få andelskollegieboliger og denne lejlighed er en af dem. Det betyder at du køber en andel og til gengæld har retten til at råde over sin egen lejlighed med eget køkken og bad.

Der er mange moderne bekvemmeligheder såsom gulvvarme i køkken, og bad, nyere hårde hvidevarer, fx. induktionskogeplade, ovn, køleskab og opvaskemaskine. Herudover er der egen vaskemaskine.

Foreningen er velfungerende og med en god økonomi.

Beliggenheden er i hjørnet af DTU campus - i kort afstand fra supermarkeder, grønne områder, dyrehaven, Bakken og offentlig transport.
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Du skal være FordelsBruger før knappen virker. Voresstudiebolig.dk er en søgemaskine… Læs mere...

Denne bolig ligger i Lyngby-Taarbæk kommune - klik her for mere info.
Se ledige jobs i Kongens Lyngby