Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrér søgning
m2
 - 
m2
kr.
Vis på kort

Lejligheder til leje i Greve

Du har søgt efter Lejligheder til leje i Greve. Herunder finder du alle de aktuelle lejligheder til leje i Greve lige nu. Filtrer søgeresultaterne via filteret til venstre.
Længere nede på siden kan du læse meget mere om, hvad du skal være opmærksom på, hvis du søger lejligheder til leje i Greve
Du har søgt efter Lejligheder til leje i Greve. Herunder finder du alle de aktuelle lejligheder til leje i Greve lige nu. Filtrer søgeresultaterne ved at klikke på knappen herover.
Længere nede på siden kan du læse meget mere om, hvad du skal være opmærksom på, hvis du søger lejligheder til leje i Greve
Sortér efter

Værd at vide når du søger lejlighed i Greve

Med Greve kan både menes Greve Kommune eller Greve Strand, der er en forstad til København og i øvrigt findes i Greve Kommune. Bydelen Greve Strand er ligeledes en del af Storkøbenhavn og har ca. 45.000 indbyggere. Hundige og Karlslunde findes indenfor bydelen Greve Strand.

Greve Kommune har ikke altid været en del af Storkøbenhavn, men var i 60'erne og 70'erne præget af landbrug og mindre landsbyer, mens området i dag fremstår moderne med primært ejerboliger i pæne villakvarterer.

Der findes S-togs stationer i Hundige, Greve og Karlslunde og kommunen er dermed godt forbundet med resten af Storkøbenhavn.

 

Find lejlighed til leje i Greve på voresstudiebolig.dk

Søger du lejlighed til leje i Greve, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige lejligheder på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige lejligheder til leje i Greve . Du kan se de aktuelle lejligheder til leje i Greve herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du andre typer boliger i Greve end lejlighed til leje, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye lejligheder til leje i Greve

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lejeboliger i Greve. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye lejeboliger i Greve der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af studieboliger findes der i Greve?

I Greve finder du lejeboliger. Du kan vælge mellem lejligheder, værelser eller huse til leje. Klik for at se alle studieboligerne.

Kan jeg søge på studieboliger i Greve ud fra størrelse og pris?

Ja, det kan du. På vores søgeside for Storkøbenhavn kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en studiebolig i Greve?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye studieboliger i Greve.

Hvor meget koster en studiebolig i Greve?

Prisen på en studiebolig i Greve afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se priser på konkrete studieboliger i Greve.