Tilpas søgning
Filtrér søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort

Lejligheder til leje i Tønder

Du har søgt efter Lejligheder til leje i Tønder. Mere info om lejligheder til leje i Tønder.
Du har søgt efter Lejligheder til leje i Tønder. Mere info om lejligheder til leje i Tønder.

Værd at vide når du søger lejlighed i Tønder

Tønder er hovedbyen i Tønder Kommune, der ligger i Sønderjylland op mod den Dansk-tyske grænse. Tønders historie daterer tilbage til 1100-tallet, hvor den gik under navnet Lille Tønder. Tidligere var det en betydelig havneby, men på grund af oversvømmelser var man nødt til at bygge diger i 1600-tallet, der gjorde at den direkte adgang til havet blev lukket. På trods af at Tønder nu til dags er en moderne skole- og handelsby, er bybilledet stadig præget af ældre bygninger fra 16- og 1700-tallet, hvor byen oplevede en stor vækst på grund af knipleindustrien.

Tønder havde i 2011 7.690 indbyggere. Tønder Kommune havde i alt 39.464 indbyggere og dækker et areal på 1278 km2. Tønder ligger mellem Als Fjord og Tønder Bugt. De største veje er Løkken, Kongevej, Grundtvigs Alle og Ringgade.

 

Find lejlighed til leje i Tønder på voresstudiebolig.dk

Søger du lejlighed til leje i Tønder, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige lejligheder på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige lejligheder til leje i Tønder . Du kan se de aktuelle lejligheder til leje i Tønder herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du andre typer boliger i Tønder end lejlighed til leje, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye lejligheder til leje i Tønder

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lejeboliger i Tønder. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye lejeboliger i Tønder der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af studieboliger findes der i Tønder?

I Tønder finder du lejeboliger. Du kan vælge mellem lejligheder, værelser eller huse til leje. Klik for at se alle studieboligerne.

Kan jeg søge på studieboliger i Tønder ud fra størrelse og pris?

Ja, det kan du. På vores søgeside for Region Sydjylland kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en studiebolig i Tønder?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye studieboliger i Tønder.

Hvor meget koster en studiebolig i Tønder?

Prisen på en studiebolig i Tønder afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se priser på konkrete studieboliger i Tønder.