Tilpas søgning
Filtrér søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort

Lejligheder til leje i Haderslev

Du har søgt efter Lejligheder til leje i Haderslev. Mere info om lejligheder til leje i Haderslev.
Du har søgt efter Lejligheder til leje i Haderslev. Mere info om lejligheder til leje i Haderslev.

Værd at vide når du søger lejlighed i Haderslev

Haderslev har siden kommunalreformen i 2007 været hovedbyen i den sammenlagte kommune Haderslev Kommune. Haderslev har længe været handelscentrum for oplandet og er desuden en af Danmarks domkirkebyer. Haderslev Domkirke, Vor Frue Kirke, blev dog først domkirke efter genforeningen i 1920. Haderslevs historie startede omkring 1100-tallet, og i 1296 fik byen sine købstadsrettigheder. Vor Frue Kirke stammer ligeledes fra 1200-tallet, dog er den flere gange blevet ombygget.

I dag er Haderslev en moderne handelsby, der dog har gjort en stor indsats for at bevare flere af de gamle bygninger i det moderne bycentrum. Den største arbejdsplads i byen er Haderslev sygehus, mens der også er en pæn del industri i byen, især inden for metalvarevirksomheder. Haderslev har desuden en lang række uddannelsesinstitutioner med både gymnasier, teknisk skole og CVU-center med blandet andet sygeplejeuddannelse. Desuden ligger Haderslev Kaserne også i byen, der er hjemsted for Hærens 1. Brigade og Danske division.

Haderslev havde i 2011 21.213 indbyggere. Haderslev Kommune har sammenlagt 56.116 indbyggere og dækker et areal på 701,98 km2. Haderslev ligger ved overgangen mellem Haderslev Dam og Haderslev Fjord.

 

Find lejlighed til leje i Haderslev på voresstudiebolig.dk

Søger du lejlighed til leje i Haderslev, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige lejligheder på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige lejligheder til leje i Haderslev . Du kan se de aktuelle lejligheder til leje i Haderslev herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du andre typer boliger i Haderslev end lejlighed til leje, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye lejligheder til leje i Haderslev

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lejeboliger i Haderslev. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye lejeboliger i Haderslev der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af studieboliger findes der i Haderslev?

I Haderslev finder du lejeboliger. Du kan vælge mellem lejligheder, værelser eller huse til leje. Klik for at se alle studieboligerne.

Kan jeg søge på studieboliger i Haderslev ud fra størrelse og pris?

Ja, det kan du. På vores søgeside for Region Sydjylland kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en studiebolig i Haderslev?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye studieboliger i Haderslev.

Hvor meget koster en studiebolig i Haderslev?

Prisen på en studiebolig i Haderslev afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se priser på konkrete studieboliger i Haderslev.