Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrér søgning
m2
 - 
m2
kr.
Vis på kort

Lejligheder til leje i Vodskov

Du har søgt efter Lejligheder til leje i Vodskov. Herunder finder du alle de aktuelle lejligheder til leje i Vodskov lige nu. Filtrer søgeresultaterne via filteret til venstre.
Længere nede på siden kan du læse meget mere om, hvad du skal være opmærksom på, hvis du søger lejligheder til leje i Vodskov
Du har søgt efter Lejligheder til leje i Vodskov. Herunder finder du alle de aktuelle lejligheder til leje i Vodskov lige nu. Filtrer søgeresultaterne ved at klikke på knappen herover.
Længere nede på siden kan du læse meget mere om, hvad du skal være opmærksom på, hvis du søger lejligheder til leje i Vodskov
Sortér efter

Værd at vide når du søger lejlighed i Vodskov

Vodskov er en satellitby til Aalborg beliggende i Vendsyssel i Aalborg Kommune. Byen ligger tæt ved E45-motorvejen imellem Aalborg og Hjallerup. Vodskov var indtil 1968 en stationsby, hvor den sidste jernbanelinje, der gik igennem byen, stoppede. Vodskov har mange detailbutikker samt en række specialbutikker og folkeskolen i Vodskov er blandt Aalborg Kommunes største. Samtidigt er der en lang række fritidstilbud til børn og unge, hvilket sammen med placeringen tæt på Aalborg gør Vodskov til en attraktiv by især for børnefamilier.

Vodskov havde i 2011 4.399 indbyggere. Byen ligger i Vodskov Sogn, der er en del af Aalborg Kommune, beliggende i Vendsyssel. Vodskov ligger ca. 11 kilometer nord for Aalborg, mens E45-motorvejen løber umiddelbart ved siden af byen. De største veje i Vodskov er Tingvej og Vodskovvej.

 

Find lejlighed til leje i Vodskov på voresstudiebolig.dk

Søger du lejlighed til leje i Vodskov, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige lejligheder på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige lejligheder til leje i Vodskov . Du kan se de aktuelle lejligheder til leje i Vodskov herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du andre typer boliger i Vodskov end lejlighed til leje, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye lejligheder til leje i Vodskov

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lejeboliger i Vodskov. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye lejeboliger i Vodskov der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af studieboliger findes der i Vodskov?

I Vodskov finder du lejeboliger. Du kan vælge mellem lejligheder, værelser eller huse til leje. Klik for at se alle studieboligerne.

Kan jeg søge på studieboliger i Vodskov ud fra størrelse og pris?

Ja, det kan du. På vores søgeside for Region Nordjylland kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en studiebolig i Vodskov?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye studieboliger i Vodskov.

Hvor meget koster en studiebolig i Vodskov?

Prisen på en studiebolig i Vodskov afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se priser på konkrete studieboliger i Vodskov.