Tilpas søgning
Filtrér søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort

Lejligheder til leje i Horsens

Du har søgt efter Lejligheder til leje i Horsens. Mere info om lejligheder til leje i Horsens.
Du har søgt efter Lejligheder til leje i Horsens. Mere info om lejligheder til leje i Horsens.

Find ledige lejligheder i Horsens. Søger du lejlighed i Horsens, får du et samlet overblik på denne liste. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du andre typer boliger i Horsens end lejligheder, så brug søgefunktionen i venstre side. Med en bolig i Horsens får du bopæl i en af Østjylland mest livlige byer. Byen har et bredt udvalg af kultur- og underholdningstilbud for alle aldersgrupper. 


Værd at vide når du søger lejlighed i Horsens

Horsens er en skøn by med alsidige oplevelser for store og små. Byen ligger i Østjylland lige ud til Horsens Fjord. 
Der er mange hyggelige gader med caféer, restauranter og butikker. For den kultur- og historieinteresserede er der flere museer og teatre, du kan besøge. En nævneværdig seværdighed er Kuben, som er en stor glaskube, der gratis kan bruges af diverse arrangører til f.eks. fernisering eller fest. Horsens er en kultiveret by med designerbutikker, specialbutikker og budgetkæder. Ligeledes varierer restauranterne, som serverer mad fra forskellige lande. 
De musikglade kan komme til store koncerter eller mindre intime koncerter. I eftertimerne kan du fortsætte festen i det glade natteliv.

Kort fortalt er Horsens en hyggelig og rolig by, som ikke går ned på oplevelser i alsidige genre.

 

Find lejlighed til leje i Horsens på voresstudiebolig.dk

Søger du lejlighed til leje i Horsens, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige lejligheder på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige lejligheder til leje i Horsens . Du kan se de aktuelle lejligheder til leje i Horsens herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du andre typer boliger i Horsens end lejlighed til leje, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye lejligheder til leje i Horsens

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lejeboliger i Horsens. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye lejeboliger i Horsens der matcher dine søgekriterier.


 


Hvilke typer af studieboliger findes der i Horsens?

I Horsens finder du lejeboliger. Du kan vælge mellem lejligheder, værelser eller huse til leje. Klik for at se alle studieboligerne.

Kan jeg søge på studieboliger i Horsens ud fra størrelse og pris?

Ja, det kan du. På vores søgeside for Region Midtjylland kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en studiebolig i Horsens?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye studieboliger i Horsens.

Hvor meget koster en studiebolig i Horsens?

Prisen på en studiebolig i Horsens afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se priser på konkrete studieboliger i Horsens.