Tilpas søgning
Filtrér søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort

Lejligheder til leje i Valby

Du har søgt efter Lejligheder til leje i Valby. Mere info om lejligheder til leje i Valby.
Du har søgt efter Lejligheder til leje i Valby. Mere info om lejligheder til leje i Valby.

Find ledige lejligheder i Valby. Søger du lejlighed i Valby, får du et samlet overblik på denne liste. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du andre typer boliger i Valby end lejligheder, så brug søgefunktionen i venstre side. En bolig i Valby er et oplagt valg for dig, der gerne vil bo i omegn af København og er på udkig efter en billig bolig. Valby har fine transportforbindelser til indre by, men har også sit eget byliv med Spinderiet, Valbyparken og Søndermarken.   


Værd at vide når du søger lejlighed i Valby

Valby grænser som den største københavnske bydel op til Hvidovre, Frederiksbjerg, Sydhavnen og Vesterbro. I Valby er du altså central tæt på Københavns liv, grønne haver og parker samt søer og hav. Det er ideelt, hvis du med den ene hånd vil have fingeren på den københavnske hurtige puls og med den anden hånd vil mærke den friske luft og natur. 

I Valby har man filmet mange gamle danske film og Nordisk Film har desuden hjemme her. Gaderne i Valby er både små og store, traditionelle og moderne. Valbyparken er en af Valbys vartegn. Her afholdes store arrangementer indenfor sport, kultur og musik. I parken finder du også Rosenhaven, som er en af Europas største, hvor der årligt afholdes blomstermesse. 

Byen byder også på shoppemuligheder i f.eks. Spinderiet og restauranter, samt en skøjtehal og svømmehal.

 

Find lejlighed til leje i Valby på voresstudiebolig.dk

Søger du lejlighed til leje i Valby, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige lejligheder på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige lejligheder til leje i Valby . Du kan se de aktuelle lejligheder til leje i Valby herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du andre typer boliger i Valby end lejlighed til leje, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye lejligheder til leje i Valby

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lejeboliger i Valby. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye lejeboliger i Valby der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af studieboliger findes der i Valby?

I Valby finder du lejeboliger. Du kan vælge mellem lejligheder, værelser eller huse til leje. Klik for at se alle studieboligerne.

Kan jeg søge på studieboliger i Valby ud fra størrelse og pris?

Ja, det kan du. På vores søgeside for København kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en studiebolig i Valby?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye studieboliger i Valby.

Hvor meget koster en studiebolig i Valby?

Prisen på en studiebolig i Valby afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se priser på konkrete studieboliger i Valby.