Tilpas søgning
Filtrér søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort

Lejligheder til leje i Ørestad

Du har søgt efter Lejligheder til leje i Ørestad. Mere info om lejligheder til leje i Ørestad.
Du har søgt efter Lejligheder til leje i Ørestad. Mere info om lejligheder til leje i Ørestad.
Ingen søgeresultater matchede din søgning. Du kan i stedet oprette en søgning efter Lejlighed, som sendes ud til de relevante udlejere i Ørestad. Klik her for at læse mere

Find ledige lejligheder i Ørestad. Søger du lejlighed i Ørestad, får du et samlet overblik på denne liste. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du andre typer boliger i Ørestad end lejligheder, så brug søgefunktionen i venstre side. Med en bolig i Ørestad er du placeret i en bydel under rivende udvikling. Ørestad byder på imponerende arkitektur og har nem tilgang til indre by via metro. 


Værd at vide når du søger lejlighed i Ørestad

Ørestaden ligger på Vestamager og er de sidste 5-10 år blevet mere velkendt. Bydelen byder på mange moderne nybyggerier, som både er til beboelse og kulturoplevelser. Kommer du til Ørestaden ser du en klar forskel på traditionel københavnsk arkitektur og den moderne arkitektur, som vel at mærke bærer præg af københavnske træk. Kendetegnet ved Ørestaden er de fremtids- og sci-fi lignende designs for både boliger, grønne områder og offentlig transport (navnlig metroen). De fleste hæfter sig oftest ved Field's, Skandinaviens største shopping center, som ligger lige ved Ørestad Station. Ligeledes ligger mange store virksomheder og hoteller placeret i Ørestaden. 
For de arkitekturinteresserede, eller dem som blot nyder synet af nymoderne byggerier, er nogle af de mest nævneværdige bygninger VM-bjerget, 8Tallet, Royal Arena og Bella Sky. Man kan desuden komme naturen ved på Amager Fælled.

Transportmulighederne er mange med både metro, busser og lufthavnen. 

 

Find lejlighed til leje i Ørestad på voresstudiebolig.dk

Søger du lejlighed til leje i Ørestad, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige lejligheder på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige lejligheder til leje i Ørestad . Du kan se de aktuelle lejligheder til leje i Ørestad herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du andre typer boliger i Ørestad end lejlighed til leje, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye lejligheder til leje i Ørestad

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lejeboliger i Ørestad. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye lejeboliger i Ørestad der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af studieboliger findes der i Ørestad?

I Ørestad finder du lejeboliger. Du kan vælge mellem lejligheder, værelser eller huse til leje. Klik for at se alle studieboligerne.

Kan jeg søge på studieboliger i Ørestad ud fra størrelse og pris?

Ja, det kan du. På vores søgeside for København kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en studiebolig i Ørestad?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye studieboliger i Ørestad.

Hvor meget koster en studiebolig i Ørestad?

Prisen på en studiebolig i Ørestad afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se priser på konkrete studieboliger i Ørestad.