Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrér søgning
m2
 - 
m2
kr.
Vis på kort

Lejligheder til leje i København NV

Du har søgt efter Lejligheder til leje i København NV. Herunder finder du alle de aktuelle lejligheder til leje i København NV lige nu. Filtrer søgeresultaterne via filteret til venstre.
Længere nede på siden kan du læse meget mere om, hvad du skal være opmærksom på, hvis du søger lejligheder til leje i København NV
Du har søgt efter Lejligheder til leje i København NV. Herunder finder du alle de aktuelle lejligheder til leje i København NV lige nu. Filtrer søgeresultaterne ved at klikke på knappen herover.
Længere nede på siden kan du læse meget mere om, hvad du skal være opmærksom på, hvis du søger lejligheder til leje i København NV
Sortér efter

Find ledige lejligheder i København NV. Søger du lejlighed i København NV, får du et samlet overblik på denne liste. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du andre typer boliger i København NV end lejligheder, så brug søgefunktionen i venstre side. En bolig I København NV er et oplagt valg for dig, der gerne vil bo tæt på København og er på udkig efter en billig bolig. 


Værd at vide når du søger lejlighed i København NV

København NV er en bydel til København og kaldes også for Nordvest kvarteret. Bydelen ligger imellem Østerbro, Nørrebro, Vanløse og Brønshøj-Husum. Nørrebro og Nordvest ligger meget tæt op ad hinanden, og derfor bliver de to bydele tit sammenlignet. København NV bliver nærmest betragtet som en forstad til Nørrebro. Af grønne områder finder vi både Bispebjerg Kirkegård samt Utterslev Mose i den nordvestlige del af bydelen. På Bispebjerg Kirkegård ligger mange historiske og anerkendte personligheder begravet.

Utterslev mose er et smukt naturområde med et rigt fugleliv og grønne vilde områder. Et af de nyere grønne områder i København NV er Nordvestparken. Denne park får by og natur til at merge sammen og er et eksempel på den positive udvikling, som er under oprejsning i København NV. 
Arkitekturen i denne park er meget særlig og indeholder ikke kun grønne områder, men også en masse legende elementer, som er med til at skabe en eventyrlig og vild stemning.
Man har blandet mange farver og former, som gør en gåtur igennem parken til en oplevelse. Parken bliver dagligt flittigt benyttet af beboerne i København NV samt folk udefra.

København NV er en bydel under udvikling og med centrum tæt ved hånden.

 

Find lejlighed til leje i København NV på voresstudiebolig.dk

Søger du lejlighed til leje i København NV, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige lejligheder på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige lejligheder til leje i København NV . Du kan se de aktuelle lejligheder til leje i København NV herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du andre typer boliger i København NV end lejlighed til leje, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye lejligheder til leje i København NV

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lejeboliger i København NV. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye lejeboliger i København NV der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af studieboliger findes der i København NV?

I København NV finder du lejeboliger. Du kan vælge mellem lejligheder, værelser eller huse til leje. Klik for at se alle studieboligerne.

Kan jeg søge på studieboliger i København NV ud fra størrelse og pris?

Ja, det kan du. På vores søgeside for København kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en studiebolig i København NV?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye studieboliger i København NV.

Hvor meget koster en studiebolig i København NV?

Prisen på en studiebolig i København NV afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se priser på konkrete studieboliger i København NV.