Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrér søgning
m2
 - 
m2
kr.
Vis på kort

Lejligheder til leje i Faaborg

Du har søgt efter Lejligheder til leje i Faaborg. Herunder finder du alle de aktuelle lejligheder til leje i Faaborg lige nu. Filtrer søgeresultaterne via filteret til venstre.
Længere nede på siden kan du læse meget mere om, hvad du skal være opmærksom på, hvis du søger lejligheder til leje i Faaborg
Du har søgt efter Lejligheder til leje i Faaborg. Herunder finder du alle de aktuelle lejligheder til leje i Faaborg lige nu. Filtrer søgeresultaterne ved at klikke på knappen herover.
Længere nede på siden kan du læse meget mere om, hvad du skal være opmærksom på, hvis du søger lejligheder til leje i Faaborg
Sortér efter

Værd at vide når du søger lejlighed i Faaborg

Købstaden Faaborg ligger på Fyns sydkyst mellem bakker, og byen har mange gamle charmerende velbevarede huse. Byens navn kommer af fo, som er olddansk for ræv og borg. Ud for farvandet i Faaborg ligger det Fynske Øhav, og der går færger fra byens havn til Avernakø, Bjørnø, Lyø og Søby på Ærø. Faaborg kan dateres tilbage til  1229, hvor byen nævnes som borg i et gavebrev som overdrager byen til Kong Valdemar Sejrs svigerdatter. I dag er kun byporten Vesterport tilbage af borgen og befæstningen.

Faaborg har et indbyggertal på 7.178. Kommunen udgør et areal på 637 km2.

 

Find lejlighed til leje i Faaborg på voresstudiebolig.dk

Søger du lejlighed til leje i Faaborg, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige lejligheder på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige lejligheder til leje i Faaborg . Du kan se de aktuelle lejligheder til leje i Faaborg herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du andre typer boliger i Faaborg end lejlighed til leje, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye lejligheder til leje i Faaborg

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lejeboliger i Faaborg. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye lejeboliger i Faaborg der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af studieboliger findes der i Faaborg?

I Faaborg finder du lejeboliger. Du kan vælge mellem lejligheder, værelser eller huse til leje. Klik for at se alle studieboligerne.

Kan jeg søge på studieboliger i Faaborg ud fra størrelse og pris?

Ja, det kan du. På vores søgeside for Fyn kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en studiebolig i Faaborg?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye studieboliger i Faaborg.

Hvor meget koster en studiebolig i Faaborg?

Prisen på en studiebolig i Faaborg afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se priser på konkrete studieboliger i Faaborg.