Tilpas søgning
Filtrér søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort

Lejligheder til leje i Højbjerg

Du har søgt efter Lejligheder til leje i Højbjerg. Mere info om lejligheder til leje i Højbjerg.
Du har søgt efter Lejligheder til leje i Højbjerg. Mere info om lejligheder til leje i Højbjerg.

Find ledige lejligheder i Højbjerg. Søger du lejlighed i Højbjerg, får du et samlet overblik på denne liste. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du andre typer boliger i Højbjerg end lejligheder, så brug søgefunktionen i venstre side. Med en bolig i Højbjerg har du kun 5 km ind til Aarhus centrum og det pulserende byliv, men du kan stadig nyde fordelene af skønne naturområder i form af stand, skov og dyrehave. 


Værd at vide når du søger lejlighed i Højbjerg

Højbjerg er en dejlig bydel med masser at byde på. Den dejlige bydel Højbjerg syd for Aarhus ligger blot 5 km fra det centrale Aarhus og er tæt på det meste. Højbjerg tager del i bylivet og aktiviterne fra Aarhus samtidig med, at der ikke er langt til den idylliske natur Højbjerg er særligt anerkendt for. Bydelen har mange små hyggelige gader, caféer og butikker.

Badegæster besøger flittigt stranden i løbet af sommeren. Naturen kan nydes i Marselisborg Dyrehave, hvor en picnic tur er oplagt. I dyrehaven lever der vilde hjorte og vildsvin, og der er en dejlig udsigt ud over dammene ved Varna og Skambækken.

 

Find lejlighed til leje i Højbjerg på voresstudiebolig.dk

Søger du lejlighed til leje i Højbjerg, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige lejligheder på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige lejligheder til leje i Højbjerg . Du kan se de aktuelle lejligheder til leje i Højbjerg herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du andre typer boliger i Højbjerg end lejlighed til leje, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye lejligheder til leje i Højbjerg

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lejeboliger i Højbjerg. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye lejeboliger i Højbjerg der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af studieboliger findes der i Højbjerg?

I Højbjerg finder du lejeboliger. Du kan vælge mellem lejligheder, værelser eller huse til leje. Klik for at se alle studieboligerne.

Kan jeg søge på studieboliger i Højbjerg ud fra størrelse og pris?

Ja, det kan du. På vores søgeside for Århus kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en studiebolig i Højbjerg?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye studieboliger i Højbjerg.

Hvor meget koster en studiebolig i Højbjerg?

Prisen på en studiebolig i Højbjerg afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se priser på konkrete studieboliger i Højbjerg.