Tilpas søgning
Filtrér søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort

Lejligheder til leje i Nibe

Du har søgt efter Lejligheder til leje i Nibe. Mere info om lejligheder til leje i Nibe.
Du har søgt efter Lejligheder til leje i Nibe. Mere info om lejligheder til leje i Nibe.

Værd at vide når du søger lejlighed i Nibe

Nibe er en by i Aalborg Kommune med knap 5.000 indbyggere, der er beliggende i Himmerland. Den ligger ca. halvvejs mellem Aalborg og Løgstør. Byens historie går helt tilbage til 1300-tallet, men blev først en by af større betydningen i 1500-tallet, efter at sildefiskeriet fik en større betydning, og Aalborgområdet fik monopol på handel med saltede sild. Igennem flere århundreder var byen kraftigt afhængig af sildefiskeriet, og sildens betydning for byen er også afspejlet i byens købstadsvåben. Senere blev Nibe en stationsby, men er det ikke længere. I dag er byen mest kendt for sin årligt tilbagevendende musikfestival Nibe Festival, der i folkemunde er kendt som ”Den Lille Fede” og i de senere år har tiltrukket store navne som Katy Perry, Nephew og Bloodhound Gang.

Nibe havde i 2011 4.987 indbyggere. Nibe er beliggende i Aalborg Kommune cirka 21 kilometer fra Aalborg og 26 kilometer fra Løgstør. Nibe ligger ud til Limfjorden ved Sebber Sund. De største veje er Aalborgvej, Løgstørvej samt Nørregade.

 

Find lejlighed til leje i Nibe på voresstudiebolig.dk

Søger du lejlighed til leje i Nibe, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige lejligheder på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige lejligheder til leje i Nibe . Du kan se de aktuelle lejligheder til leje i Nibe herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du andre typer boliger i Nibe end lejlighed til leje, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye lejligheder til leje i Nibe

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lejeboliger i Nibe. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye lejeboliger i Nibe der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af studieboliger findes der i Nibe?

I Nibe finder du lejeboliger. Du kan vælge mellem lejligheder, værelser eller huse til leje. Klik for at se alle studieboligerne.

Kan jeg søge på studieboliger i Nibe ud fra størrelse og pris?

Ja, det kan du. På vores søgeside for Aalborg kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en studiebolig i Nibe?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye studieboliger i Nibe.

Hvor meget koster en studiebolig i Nibe?

Prisen på en studiebolig i Nibe afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se priser på konkrete studieboliger i Nibe.