Tilpas søgning
Filtrér søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort

1-værelses lejligheder til leje i Brønderslev

Du har søgt efter 1-værelses Lejligheder til leje i Brønderslev. Mere info om 1-værelses lejligheder til leje i Brønderslev.
Du har søgt efter 1-værelses Lejligheder til leje i Brønderslev. Mere info om 1-værelses lejligheder til leje i Brønderslev.
Ingen søgeresultater matchede din søgning. Du kan i stedet oprette en søgning efter Lejlighed, som sendes ud til de relevante udlejere i Brønderslev. Klik her for at læse mere

Værd at vide når du søger lejlighed i Brønderslev

Brønderslev er en by beliggende i Vendsyssel i Region Nordjylland. Det er desuden hovedbyen i Brønderslev Kommune. Brønderslev var i flere århundreder en landsby, men voksede grundet sin placering centralt i Vendsyssel i løbet af 1800-tallet. Det første der satte gang i udviklingen var da der i 1832 åbnede en landevej mellem Aalborg og Hjørring der gik igennem Brønderslev, mens byen begyndte at vokse eksplosivt, da det i 1871 blev til en stationsby. Herefter åbnede både apotek, bryggeri, mejeri, jernstøberi m.fl. samt en stor skole i byen. Den er herefter vokset til at være en vigtig handels- og industriby i Vendsyssel og er i dag Vendsyssels tredjestørste by efter Hjørring og Frederikshavn.

Brønderslev havde i 2011 11.840 indbyggere. Brønderslev kommune har et samlet areal på 633,18 km2. Brønderslev ligger cirka midt imellem Aalborg og Hjørring. Vildmosen ligger få kilometer fra Brønderslev. De største gader i byen er Vestergade, Østergade, Søndergade samt Bredgade.

 

Find lejlighed til leje i Brønderslev på voresstudiebolig.dk

Søger du lejlighed til leje i Brønderslev, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige lejligheder på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige lejligheder til leje i Brønderslev . Du kan se de aktuelle lejligheder til leje i Brønderslev herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du andre typer boliger i Brønderslev end lejlighed til leje, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye lejligheder til leje i Brønderslev

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lejeboliger i Brønderslev. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye lejeboliger i Brønderslev der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af studieboliger findes der i Brønderslev?

I Brønderslev finder du lejeboliger. Du kan vælge mellem lejligheder, værelser eller huse til leje. Klik for at se alle studieboligerne.

Kan jeg søge på studieboliger i Brønderslev ud fra størrelse og pris?

Ja, det kan du. På vores søgeside for Region Nordjylland kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en studiebolig i Brønderslev?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye studieboliger i Brønderslev.

Hvor meget koster en studiebolig i Brønderslev?

Prisen på en studiebolig i Brønderslev afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se priser på konkrete studieboliger i Brønderslev.