Tilpas søgning
Filtrér søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort

Lejligheder til leje i Ringsted

Du har søgt efter Lejligheder til leje i Ringsted. Mere info om lejligheder til leje i Ringsted.
Du har søgt efter Lejligheder til leje i Ringsted. Mere info om lejligheder til leje i Ringsted.

Værd at vide når du søger lejlighed i Ringsted

Ringsted er en by på Midtsjælland og er den største by i Ringsted Kommune. Før kommunalreformen var Ringsted Kommune en af de største på Sjælland, men kommunen forblev som den var under reformen og hører nu til blandt de mindste kommuner. Ringsted daterer helt tilbage til omkring 1000-tallet og hører dermed til blandt de ældste byer i Danmark. Byens vartegn, Sankt Bendts Kirke, blev bygget af Valdemar Den Store for at ære hans afdøde far og opførelsen af denne var færdig i 1170.

Grundet en række større brande i 1700- og 1800-tallet gik det kraftigt ned af bakke for Ringsted, der på et tidspunkt havde under 1.000 indbyggere. Det blev der dog lavet om på under industrialiseringen og grundet sin centrale placering i Sjælland med kun 60 kilometer til København har byen oplevet en eksplosiv vækst især efter jernbanen blev opført i 1856. I dag er der mere end 20.000 indbyggere i byen og den fremstår på trods af sin historie som en moderne kultur- og handelsby.

Ringsted havde i 2011 et indbyggertal på 21.151 personer. Ringsted kommunes areal er på samlet 295,48 km2.

De vigtigste gader i byen er Køgevej, Sct. Knudsgade samt E20-motorvejen, der deler byen i to.

 

Find lejlighed til leje i Ringsted på voresstudiebolig.dk

Søger du lejlighed til leje i Ringsted, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige lejligheder på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige lejligheder til leje i Ringsted . Du kan se de aktuelle lejligheder til leje i Ringsted herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du andre typer boliger i Ringsted end lejlighed til leje, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye lejligheder til leje i Ringsted

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lejeboliger i Ringsted. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye lejeboliger i Ringsted der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af studieboliger findes der i Ringsted?

I Ringsted finder du lejeboliger. Du kan vælge mellem lejligheder, værelser eller huse til leje. Klik for at se alle studieboligerne.

Kan jeg søge på studieboliger i Ringsted ud fra størrelse og pris?

Ja, det kan du. På vores søgeside for Region Sjælland kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en studiebolig i Ringsted?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye studieboliger i Ringsted.

Hvor meget koster en studiebolig i Ringsted?

Prisen på en studiebolig i Ringsted afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se priser på konkrete studieboliger i Ringsted.