Tilpas søgning
Filtrér søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort

Lejligheder til leje i Frederiksberg C

Du har søgt efter Lejligheder til leje i Frederiksberg C. Mere info om lejligheder til leje i Frederiksberg C.
Du har søgt efter Lejligheder til leje i Frederiksberg C. Mere info om lejligheder til leje i Frederiksberg C.

Find ledige lejligheder i Frederiksberg C. Søger du lejlighed i Frederiksberg C, får du et samlet overblik på denne liste. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du andre typer boliger i Frederiksberg C end lejligheder, så brug søgefunktionen i venstre side. Boliger i Frederiksberg C er nogle af de mest attraktive i landet. Frederiksberg er kendt for sine livlige gader og byder på mange grønne parker og haver, der indbyder til gåture og udflugter. 


Værd at vide når du søger lejlighed i Frederiksberg C

Frederiksberg C ligger tæt på centrum af København. Byens mange muligheder indenfor kultur, spisning og shopping ligger stort set alle inden for gåafstand. Hvis ikke, er der gode transportforbindelser.

Hvis du ønsker at opleve det pulserende byliv, skal du blot tage en gåtur ned ad gaderne og sætte sig på en af de mange fine cafeer eller restauranter. Derudover giver busforbindelser og metroen adgang til hurtigt og nemt at komme vidt omkring.

Ved Frederiksberg Metro st. ligger Frederiksberg Centret, hvor du finder mange gode butikker. Tæt på centeret ligger de store gader som Falkoner Allé, Gammel Kongevej og Godthåbsvej, som alle har et utal af caféer og restauranter med forskellige koncepter og mad.

Hvis du ønsker at få pusten fra ”storbyslarmen”, kan du tage en tur ud i Frederiksberg Have og opleve den skønne natur, det stille vand, rige fugleliv og evt. tage en sejltur i en kano. Mange københavnere vælger at pakke en picnickurv og sætte sig på en af de mange grønne plæner.
Hvis du ønsker at opleve endnu mere natur, grænser Frederiksberg Zoo op til haven.

Udover ægte københavnerstemning, byder Frederiksberg C også på et mere fransk miljø på Værnedamsvej. Værnedamsvej er en lille indkøbsgade, som er fransk inspireret med flere cafeer, vinbarer, specialforretninger, delikatesseforretninger osv. Mange københavnere nyder at gå en tur ned ad denne gade og opleve den mere sofistikerede stemning.

Frederiksberg C er en enestående hyggelig bydel, som du skal tage til for at opleve den klassiske og hyggelige del af København.

 

Find lejlighed til leje i Frederiksberg C på voresstudiebolig.dk

Søger du lejlighed til leje i Frederiksberg C, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige lejligheder på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige lejligheder til leje i Frederiksberg C . Du kan se de aktuelle lejligheder til leje i Frederiksberg C herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du andre typer boliger i Frederiksberg C end lejlighed til leje, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye lejligheder til leje i Frederiksberg C

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lejeboliger i Frederiksberg C. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye lejeboliger i Frederiksberg C der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af studieboliger findes der i Frederiksberg C?

I Frederiksberg C finder du lejeboliger. Du kan vælge mellem lejligheder, værelser eller huse til leje. Klik for at se alle studieboligerne.

Kan jeg søge på studieboliger i Frederiksberg C ud fra størrelse og pris?

Ja, det kan du. På vores søgeside for København kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en studiebolig i Frederiksberg C?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye studieboliger i Frederiksberg C.

Hvor meget koster en studiebolig i Frederiksberg C?

Prisen på en studiebolig i Frederiksberg C afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se priser på konkrete studieboliger i Frederiksberg C.