Tilpas søgning
Filtrér søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort

Lejligheder til leje i Brønshøj

Du har søgt efter Lejligheder til leje i Brønshøj. Mere info om lejligheder til leje i Brønshøj.
Du har søgt efter Lejligheder til leje i Brønshøj. Mere info om lejligheder til leje i Brønshøj.

Find ledige lejligheder i Brønshøj. Søger du lejlighed i Brønshøj, får du her et samlet overblik. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du andre typer boliger i Brønshøj end lejligheder, så anvend søgefunktionen i venstre side. Med en bolig I Brønshøj er du stadig tæt på indre by, men har mere luft. Du har derudover gode transportforbindelser, så du kan komme vidt omkring. 


Værd at vide når du søger lejlighed i Brønshøj

Bydelen Brønshøj-Husum består sammenlagt af Brønshøj, Husum og Tingbjerg. Disse tre områder bliver hyppigt betegnet som en sammenhængende enhed og bliver derfor tit kaldt Brønshøj-Husum.

I den centrale del af Brønshøj finder du Brønshøj torv, som emmer af liv og et travlt forretningsmiljø. Her kan du finde mange butikker og hyggelige caféer, hvor man kan få sig en sludder for en sladder. Det er dermed ikke nødvendigt at tage ind til centrum af København, da der er rig mulighed for at promenere op ad gaden og få sig en bid mad.

I bydelen ligger der bl.a. også Husumparken, som er en flot grøn oase, der flittigt benyttes af børn og voksne. Af andre rekreative områder i bydelen ligger Utterslev mose og Degnemosen. Om vinteren, når sneen falder, bliver områderne forvandlet til snelandskaber med gode kælkebakker.

I Brønshøj ligger et af Københavns ældste murværker, nemlig Brønshøj Kirke, som blev bygget i 1180’erne. Brønshøj er en gammel og historisk bydel, der har gennemgået en stor udvikling som følge af byens stigende indbyggerantal og vækst. Brønshøj ligger ikke langt fra indre by, men rummer flere parcelhuskvarterer, som giver dig privatliv og ro. Byen egner sig til både unge, ældre og familier.

 

Find lejlighed til leje i Brønshøj på voresstudiebolig.dk

Søger du lejlighed til leje i Brønshøj, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige lejligheder på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige lejligheder til leje i Brønshøj . Du kan se de aktuelle lejligheder til leje i Brønshøj herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du andre typer boliger i Brønshøj end lejlighed til leje, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye lejligheder til leje i Brønshøj

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lejeboliger i Brønshøj. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye lejeboliger i Brønshøj der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af studieboliger findes der i Brønshøj?

I Brønshøj finder du lejeboliger. Du kan vælge mellem lejligheder, værelser eller huse til leje. Klik for at se alle studieboligerne.

Kan jeg søge på studieboliger i Brønshøj ud fra størrelse og pris?

Ja, det kan du. På vores søgeside for København kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en studiebolig i Brønshøj?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye studieboliger i Brønshøj.

Hvor meget koster en studiebolig i Brønshøj?

Prisen på en studiebolig i Brønshøj afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se priser på konkrete studieboliger i Brønshøj.