Tilpas søgning
Filtrér søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort

Lejligheder til leje i Risskov

Du har søgt efter Lejligheder til leje i Risskov. Mere info om lejligheder til leje i Risskov.
Du har søgt efter Lejligheder til leje i Risskov. Mere info om lejligheder til leje i Risskov.

Find ledige lejligheder i Risskov. Søger du lejlighed i Risskov, får du et samlet overblik på denne liste. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du andre typer boliger i Risskov end lejligheder, så brug søgefunktionen i venstre side. Med en bolig I Risskov er du placeret tæt på Aarhus centrum, men i rolige og naturskønne omgivelser, væk fra støj og larm. 


Værd at vide når du søger lejlighed i Risskov

Risskov er en dejlig bydel og indeholder alt hvad hjertet begærer.

Risskov er en dejlig naturrig bydel i Aarhus. Som beboer eller besøgende i Risskov har du kulturbyen Aarhus lige ved hånden samtidig med, at du kan få ro til hovedet i skove og ved vandet. Et varemærke for Risskov er stranden Den Permanente og Riss Skov. Stranden har gode faciliteter i form af omklædningsrum, kiosker, toiletter og livreddere. Den tiltrækker mange mennesker fra Risskov omegnen om sommeren, og om vinteren er den kun åbent for medlemmer af vinterbaderforeningen Vikingeklubben Jomsborg.

I Riss skov er du sikret en idyllisk oplevelse, når du ser ud over Aarhus Bugt og Mols Bjerge.  Det er altså en by til glæde for både beboer i Risskov og i Aarhus.

 

Find lejlighed til leje i Risskov på voresstudiebolig.dk

Søger du lejlighed til leje i Risskov, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige lejligheder på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige lejligheder til leje i Risskov . Du kan se de aktuelle lejligheder til leje i Risskov herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du andre typer boliger i Risskov end lejlighed til leje, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye lejligheder til leje i Risskov

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lejeboliger i Risskov. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye lejeboliger i Risskov der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af studieboliger findes der i Risskov?

I Risskov finder du lejeboliger. Du kan vælge mellem lejligheder, værelser eller huse til leje. Klik for at se alle studieboligerne.

Kan jeg søge på studieboliger i Risskov ud fra størrelse og pris?

Ja, det kan du. På vores søgeside for Århus kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en studiebolig i Risskov?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye studieboliger i Risskov.

Hvor meget koster en studiebolig i Risskov?

Prisen på en studiebolig i Risskov afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se priser på konkrete studieboliger i Risskov.