Tilpas søgning
Filtrér søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort

Lejligheder til leje i Egå

Du har søgt efter Lejligheder til leje i Egå. Mere info om lejligheder til leje i Egå.
Du har søgt efter Lejligheder til leje i Egå. Mere info om lejligheder til leje i Egå.

Værd at vide når du søger lejlighed i Egå

Hjortshøj og Egå ligger i forlængelse af hinanden i den nordlige del af Århus, på den anden siden af Risskov. Egå er et eksklusivt område der ligger ud til vandet og er kendt for at have en lækker marina og gode surfingmuligheder. Hjortshøj er et mindre områder der ligger lidt længere fra Århus centrum, men som er et meget attraktivtområde for børnefamilier at bosætte sig. Hele området er dog ligger dog samlet set på listen over et af de dyreste steder af bo i Danmark.

Egå og Hjortshøj ligger henholdsvis 7km og 12 km fra Århus centrum. Området ligger omkring Djurlandsmotorvejen, tæt på både skov og strand.

 

Find lejlighed til leje i Egå på voresstudiebolig.dk

Søger du lejlighed til leje i Egå, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige lejligheder på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige lejligheder til leje i Egå . Du kan se de aktuelle lejligheder til leje i Egå herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du andre typer boliger i Egå end lejlighed til leje, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye lejligheder til leje i Egå

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lejeboliger i Egå. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye lejeboliger i Egå der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af studieboliger findes der i Egå?

I Egå finder du lejeboliger. Du kan vælge mellem lejligheder, værelser eller huse til leje. Klik for at se alle studieboligerne.

Kan jeg søge på studieboliger i Egå ud fra størrelse og pris?

Ja, det kan du. På vores søgeside for Århus kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en studiebolig i Egå?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye studieboliger i Egå.

Hvor meget koster en studiebolig i Egå?

Prisen på en studiebolig i Egå afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se priser på konkrete studieboliger i Egå.