Tilpas søgning
Filtrér søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort

2-værelses lejligheder til leje i Frederikshavn

Du har søgt efter 2-værelses Lejligheder til leje i Frederikshavn. Mere info om 2-værelses lejligheder til leje i Frederikshavn.
Du har søgt efter 2-værelses Lejligheder til leje i Frederikshavn. Mere info om 2-værelses lejligheder til leje i Frederikshavn.

Værd at vide når du søger lejlighed i Frederikshavn

Frederikshavn er hovedbyen i Frederikshavn Kommune, der ligger i Region Nordjylland. Frederikshavn er med sine mere end 23.000 indbyggere den andenstørste by i Vendsyssel. Der har boet mennesker i området i flere tusinde år, men Frederikshavns historie som en egentlig købstad er ikke så gammel. Byen er således opkaldt efter Kong Frederik 6. og fik sine købstadsrettigheder i 1818. Frederikshavns erhverv har altid været præget af havnen, der har været betydningsfuld grundet sin nærhed til både Norge og Sverige. Således har byen historisk været præget af både fiskeri og værftsindustri, men efter krisen i begge industrier op igennem 1980’erne, har Frederikshavn udviklet sig fra at være havneby, til at fokusere på erhverv, turisme og bosætning. 

Frederikshavn havde i 2011 23.339 indbyggere. Frederikshavn ligger i Vendsyssel ud til Kattegat, mellem Skagen og Sæby. De største veje er Skagensvej, Europavej og Hjørringvej.

 

Find lejlighed til leje i Frederikshavn på voresstudiebolig.dk

Søger du lejlighed til leje i Frederikshavn, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige lejligheder på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige lejligheder til leje i Frederikshavn . Du kan se de aktuelle lejligheder til leje i Frederikshavn herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du andre typer boliger i Frederikshavn end lejlighed til leje, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye lejligheder til leje i Frederikshavn

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lejeboliger i Frederikshavn. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye lejeboliger i Frederikshavn der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af studieboliger findes der i Frederikshavn?

I Frederikshavn finder du lejeboliger. Du kan vælge mellem lejligheder, værelser eller huse til leje. Klik for at se alle studieboligerne.

Kan jeg søge på studieboliger i Frederikshavn ud fra størrelse og pris?

Ja, det kan du. På vores søgeside for Region Nordjylland kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en studiebolig i Frederikshavn?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye studieboliger i Frederikshavn.

Hvor meget koster en studiebolig i Frederikshavn?

Prisen på en studiebolig i Frederikshavn afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se priser på konkrete studieboliger i Frederikshavn.