Tilpas søgning
Filtrér søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort

Boliger til leje i Vanløse

Du har søgt efter boliger til leje i Vanløse. Mere info om boliger til leje i Vanløse .
Du har søgt efter boliger til leje i Vanløse. Mere info om boliger til leje i Vanløse .

Her får du overblik over lejeboliger i Vanløse. Du kan se stort set alle ledige lejligheder til leje, huse til leje mv i Vanløse. Klik på knappen for at læse mere om hver bolig. Vanløse ligger vest for København centrum og er en del af Københavns Kommune. Bydelen grænser op til Frederiksberg, så du forbliver tæt på byen. Vanløse har flere gode busforbindelser og metrostationer. Vanløse er et smukt område, beriget med Damhussøen, som skiller Vanløse og Rødovre ad. Damhussøen, og den dertilhørende Damhuseng er et friskt pust i Vanløse, da den ligger åbent og centralt.


Værd at vide når du søger studiebolig i Vanløse

Vanløse ligger vest for København centrum og er med sine kun 6,7 km2 en af Københavns mindste bydele. Man skal dog ikke lade sig påvirke af dette, da den lille bydel er både huser unge, ældre, familier, natursteder og den store Damhussø. Ydermere er der et aktivt restaurantliv og shoppemuligheder. Vanløse grænser op til Frederiksberg, Rødovre og Brønshøj. Der kører både busser, S-toge og metro til og fra Vanløse. 

På blandt andet Vanløse Torv og Ålekistevej ligger der mange butikker, caféer og restauranter. Desuden er et indkøbscenter på vej. 
Af grønne områder har man Damhussøen, Damhusengen og Grøndalsparken tæt ved sig. Mange mennesker dyrker sport her og så er det også et typisk område, som børneinstitutioner tager til.

 

Find studiebolig i Vanløse

Leder du efter en studiebolig i Vanløse? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste lejligheder og huse til leje, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes en ny lejebolig i Vanløse der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle boliger til leje i Vanløse - lejelejligheder, værelser, og huse til leje og til fremleje - på listen herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du bestemte typer lejeboliger i Vanløse , eller andre boliger, så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du også søge efter størrelse, husleje og om boligen udlejes tidsbegrænset eller tidsubegrænset, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye lejeboliger i Vanløse

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lejeboliger i Vanløse. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye lejeboliger i Vanløse der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af studieboliger findes der i Vanløse?

I Vanløse finder du lejeboliger. Du kan vælge mellem lejligheder, værelser eller huse til leje. Klik for at se alle studieboligerne.

Kan jeg søge på studieboliger i Vanløse ud fra størrelse og pris?

Ja, det kan du. På vores søgeside for København kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en studiebolig i Vanløse?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye studieboliger i Vanløse.

Hvor meget koster en studiebolig i Vanløse?

Prisen på en studiebolig i Vanløse afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se priser på konkrete studieboliger i Vanløse.