Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrér søgning
m2
 - 
m2
kr.
Vis på kort

Boliger til leje i Ørestad

Du har søgt efter boliger til leje i følgende byer: Ørestad.
Filtrer søgeresultatet via filteret til venstre.
Værd at vide når du søger boliger til leje i Ørestad
Du har søgt efter boliger til leje i følgende byer: Ørestad.
Filtrer søgeresultatet ved at klikke på knappen herover.
Værd at vide når du søger boliger til leje i Ørestad
Sortér efter
Ingen søgeresultater matchede din søgning. Du kan i stedet oprette en søgning efter , som sendes ud til de relevante udlejere i Ørestad. Klik her for at læse mere

Her får du overblik over lejeboliger i Ørestad. Du kan se stort set alle ledige lejligheder til leje, huse til leje mv i Ørestad. Klik på knappen for at læse mere om hver bolig. Med en bolig i Ørestad er du placeret i en bydel under rivende udvikling. Ørestad byder på imponerende arkitektur og har nem tilgang til indre by via metro. 


Værd at vide når du søger studiebolig i Ørestad

Ørestaden ligger på Vestamager og er de sidste 5-10 år blevet mere velkendt. Bydelen byder på mange moderne nybyggerier, som både er til beboelse og kulturoplevelser. Kommer du til Ørestaden ser du en klar forskel på traditionel københavnsk arkitektur og den moderne arkitektur, som vel at mærke bærer præg af københavnske træk. Kendetegnet ved Ørestaden er de fremtids- og sci-fi lignende designs for både boliger, grønne områder og offentlig transport (navnlig metroen). De fleste hæfter sig oftest ved Field's, Skandinaviens største shopping center, som ligger lige ved Ørestad Station. Ligeledes ligger mange store virksomheder og hoteller placeret i Ørestaden. 
For de arkitekturinteresserede, eller dem som blot nyder synet af nymoderne byggerier, er nogle af de mest nævneværdige bygninger VM-bjerget, 8Tallet, Royal Arena og Bella Sky. Man kan desuden komme naturen ved på Amager Fælled.

Transportmulighederne er mange med både metro, busser og lufthavnen. 

 

Find studiebolig i Ørestad

Leder du efter en studiebolig i Ørestad? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste lejligheder og huse til leje, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes en ny lejebolig i Ørestad der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle boliger til leje i Ørestad - lejelejligheder, værelser, og huse til leje og til fremleje - på listen herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du bestemte typer lejeboliger i Ørestad , eller andre boliger, så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du også søge efter størrelse, husleje og om boligen udlejes tidsbegrænset eller tidsubegrænset, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye lejeboliger i Ørestad

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lejeboliger i Ørestad. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye lejeboliger i Ørestad der matcher dine søgekriterier.