Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrér søgning
m2
 - 
m2
kr.
Vis på kort

Studieboliger i Ørestad

Du har søgt efter boliger til leje i følgende byer: 2301 Ørestad.
Filtrer søgeresultatet via filteret til venstre.
Du har søgt efter boliger til leje i følgende byer: 2301 Ørestad.
Filtrer søgeresultatet ved at klikke på knappen herover.
Sortér efter
Ingen søgeresultater matchede din søgning. Du kan i stedet oprette en søgning efter , som sendes ud til de relevante udlejere i Ørestad. Klik her for at læse mere
oerestad

Her får du overblik over lejeboliger i Ørestad. Du kan se stort set alle ledige lejligheder til leje, huse til leje mv i Ørestad. Klik på knappen for at læse mere om hver bolig. Med en bolig i Ørestad er du placeret i en bydel under rivende udvikling. Ørestad byder på imponerende arkitektur og har nem tilgang til indre by via metro. 

Ørestaden ligger på Vestamager og er de sidste 5-10 år blevet mere velkendt. Bydelen byder på mange moderne nybyggerier, som både er til beboelse og kulturoplevelser. Kommer du til Ørestaden ser du en klar forskel på traditionel københavnsk arkitektur og den moderne arkitektur, som vel at mærke bærer præg af københavnske træk. Kendetegnet ved Ørestaden er de fremtids- og sci-fi lignende designs for både boliger, grønne områder og offentlig transport (navnlig metroen). De fleste hæfter sig oftest ved Field's, Skandinaviens største shopping center, som ligger lige ved Ørestad Station. Ligeledes ligger mange store virksomheder og hoteller placeret i Ørestaden. 
For de arkitekturinteresserede, eller dem som blot nyder synet af nymoderne byggerier, er nogle af de mest nævneværdige bygninger VM-bjerget, 8Tallet, Royal Arena og Bella Sky. Man kan desuden komme naturen ved på Amager Fælled.

Transportmulighederne er mange med både metro, busser og lufthavnen.