Tilpas søgning
Filtrér søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort

Boliger til leje i København Østerbro

Du har søgt efter boliger til leje i København Østerbro. Mere info om boliger til leje i København Østerbro .
Du har søgt efter boliger til leje i København Østerbro. Mere info om boliger til leje i København Østerbro .

Her får du overblik over lejeboliger i København Østerbro. Du kan se stort set alle ledige lejligheder til leje, huse til leje mv i København Østerbro. Klik på knappen for at læse mere om hver bolig. Med en bolig på Østerbro er du placeret i rolige og eksklusive omgivelser tæt på indre by og er derfor et ideelt sted at bosætte sig for mange børnefamilier. 


Værd at vide når du søger studiebolig i København Østerbro

København Østerbro ligger nord for København K. Bydelen tiltrækker mange børnefamilie og er stedet, hvor du mærker det pulserende liv i København samtidig med, at du kan få ro fra trafikstøj og festlarm. Kulturelt set er Østerbro et privilegeret sted, da det er her Den lille Havfrue bor på Langelinie og det naturskønne Kastellet. På Østerbro har du adgang til legepladser, hundeparker, børneinstitutioner og skoler, shopping, restauranter og velfungerende offentlig transport. Stadionet Parken og Fælledparken ligger ligeledes placeret på Østerbro, og her afholdes store fodboldkampe og store internationale koncerter. 

På Østerbro er Svanemøllestranden blevet anlagt. Den er led i den store udvikling som Østerbro gennemgår i form af de arkitektoniske nybyggeriprojekter ved Nordhavnen. 

 

Find studiebolig i København Østerbro

Leder du efter en studiebolig i København Østerbro? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste lejligheder og huse til leje, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes en ny lejebolig i København Østerbro der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle boliger til leje i København Østerbro - lejelejligheder, værelser, og huse til leje og til fremleje - på listen herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du bestemte typer lejeboliger i København Østerbro , eller andre boliger, så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du også søge efter størrelse, husleje og om boligen udlejes tidsbegrænset eller tidsubegrænset, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye lejeboliger i København Østerbro

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lejeboliger i København Østerbro. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye lejeboliger i København Østerbro der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af studieboliger findes der i København Østerbro?

I København Østerbro finder du lejeboliger. Du kan vælge mellem lejligheder, værelser eller huse til leje. Klik for at se alle studieboligerne.

Kan jeg søge på studieboliger i København Østerbro ud fra størrelse og pris?

Ja, det kan du. På vores søgeside for København kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en studiebolig i København Østerbro?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye studieboliger i København Østerbro.

Hvor meget koster en studiebolig i København Østerbro?

Prisen på en studiebolig i København Østerbro afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se priser på konkrete studieboliger i København Østerbro.